«Δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται!»: 33χρονη δασκάλα ζει σε διαμέρισμα με επτά αρουραίους, χιλιάδες αντιδράσεις

January 21, 2023

«Δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται!»: 33χρονη δασκάλα ζει σε διαμέρισμα με επτά αρουραίους, χιλιάδες αντιδράσεις


Διαφ.

Μία 33χρονη δασκάλα στην Ολλανδία έχει ως κατοικίδια επτά αρουραίους, με τα βίντεο που δημοσιεύει στο TikTok να γίνονται viral.Μάλιστα, φαίνεται στα βίντεο, οι αρουραίοι είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί με την ιδιοκτήτριά τους, καθώς σκαρφαλώνουν συνεχώς πάνω της.

Ειδικότερα, η Μαριολέιν Γκότσα απέκτησε για πρώτη φορά αρουραίους ως κατοικίδια όταν ήταν στα 14 της. Μάλιστα, τους έχει ονομάσει, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε σε όλα τα κατοικίδια.

Τα ονόματα των αρουραίων είναι Gottschal – Rosie, Pebbles, Bonnie, Kayla, June, Dani και Turbelien.

@mientjemuis Rat scarf ???????????? #petrat #rat #petratsoftiktok #ratsarepetstoo #ratsoftiktok #cute #funny #fyp #foryou ♬ Wednesday Addams (End Titles) – Danny Elfman

Οι λόγοι που η 33χρονη δασκάλα έχει επιλέξει ως κατοικίδια τους αρουραίους

Τα βίντεο της 33χρονης γίνονται viral στη συγκεκριμένη πλατφόρμα με εκατομμύρια προβολές, με τη δασκάλα να επιμένει ότι οι αρουραίοι δεν είναι αηδιαστικοί, όπως της αναφέρουν πολλοί.

Δίνει μαθήματα στιλ η Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε πρώτη από όλες τη Νο1 τάση της Άνοιξης και τη θέλουν όλες

«Πιστεύω ότι οι αρουραίοι που είναι κατοικίδια, δεν αξίζουν αυτή την αρνητική εικόνα, καθώς είναι τόσο διαφορετικοί και τίποτα σαν τους άγριους», υπογραμμίζει και συμπληρώνει «Τους αρέσει να είναι με ανθρώπους, να αγκαλιάζονται, να κάθονται στον ώμο σου και να πηγαίνουν όπου κι αν πας. Τους αρέσει ακόμη και να μαθαίνουν κόλπα».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι αηδιαστικοί, πλένονται και περιποιούνται τον εαυτό τους».

@mientjemuis Here’s what a handful of cuteness looks like ???? #rats #ratsoftiktok #ratsarepetstoo #cute #petrat #petratsoftiktok #babyanimals #fyp ♬ Sure Thing (sped up) – Miguel


Πηγή

Διαβάστε επίσης: