Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Ρίχναμε ζαριές με 50.000, ήταν κι άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι»

January 21, 2023

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Ρίχναμε ζαριές με 50.000, ήταν κι άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι»Ο Γιώργος Μαργαρίτης σε συνέντευξή του στη εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε και τον τζόγο.Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Γιώργου Μαργαρίτη

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «οι ευχάριστες στιγμές των παιδικών μου χρόνων ήταν ο καημός που υπήρχε μέσα μου για το καλό τραγούδι. Στο δημοτικό, που άκουγα μουσική στα καφενεία του χωριού και στους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό ήταν το καλό μου» και συμπλήρωσε συγκινημένος «από κει και πέρα δεν θέλω να το θυμάμαι το χωριό μου. Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ… Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης για τον τζόγο και το αλκοόλ

Για τον τζόγο και το αλκοόλ, ο Γιώργος Μαργαρίτης επεσήμανε «ο τζόγος με ταλαιπωρούσε για 10 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα έχω χάσει. Ρίχναμε ζαριές με 50.000. Ήταν και άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι. Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Γιατί δεν είχα όρεξη. Και λέω «Γιώργο, δεν πετάς και τα μαύρα και τα άσπρα και τα τσιγάρα και το ποτό;» Και τα έδωσα μία όλα. Εγώ δεν ελέγχομαι πάρα πολύ. Η νύχτα είναι το παν για εμένα, όπως είναι και το καλό τραγούδι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: