Μπο για το ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου στο Survivor: «Μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου την προσέχει, νόμιζα ότι είχε μπέσα» (vids)

January 20, 2023
Ο Μπο μίλησε για το ειδύλλιο της συντρόφου του Καρολίνας με τον Μάριο στο Survivor All Star, που τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Σοκ έχει προκαλέσει το ειδύλλιο στο Survivor All Star μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Κι αυτό διότι όπως είναι γνωστό, η παίκτρια των Μαχητών βρίσκεται εδώ και λίγο διάστημα σε σχέση με τον Μπο.


Διαφ.

Ο γνωστός ράπερ, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο Survivor του 2017 βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ και μίλησε ανοιχτά στην Μαρία Μπακοδήμου για τις τελευταίες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο και πως ένιωσε βλέποντας από την τηλεόραση τις εικόνες με την σύντροφό του να έρχεται κοντά με τον Μάριο.

«Επειδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, εκτιμώ πολύ το ότι ήρθες. Όπως επίσης θα εκτιμούσα και αν δεν ερχόσουν, θα ήταν κατανοητό, αλλά το θεωρώ από τη μεριά σου…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα», είπε αρχικά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και την αμηχανία στο βλέμμα του ο Μπο.

«Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι πολύ άβολο, είναι κάτι που σε στεναχωρεί διότι είναι και πολύ γρήγορο όλο αυτό. Μέσα σε 10 ημέρες άλλαξαν όλα. Κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά το να βλέπεις όλο αυτό είναι λίγο… κακό», συνέχισε.

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και πως ο λόγος του έχει μπέσα και ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Πριν φύγουν μου είχε πει ότι θα μου την προσέχει. Μάλιστα, ο Μάριος δεν είναι κι αυτός μόνος στη ζωή… Το ξέρει πολύ κόσμος αυτό», συμπλήρωσε.

«Χθες άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι απλώς μιλάνε και την προσέχει, αυτό δηλαδή που μου υποσχέθηκε ο Μάριος πριν φύγουν. Επίσης, το παιδί που παρέδωσα στην AcunMedya όταν έφυγαν τα παιδιά για τον Άγιο Δομίνικο δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω αυτή τη στιγμή.

Η Καρολίνα μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και το εκδήλωνε. Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Είναι ξεκάθαρο αυτό που βλέπω. Δεν ένιωσα πολύ ωραίο. Είναι τεράστιο λάθος προς τους ανθρώπους που άφησαν πίσω. Δεν σεβάστηκαν οικογένειες. Έχω μιλήσει με την οικογένεια της Καρολίνας και δεν μπορούν να το πιστέψουν», συνέχισε.

«Εκεί πέρα το πως μπορείς να σκέφτεσαι ερωτικά είναι κάτι που εμένα με ξεπερνάει. Και ειδικά όταν 10 μέρες πριν είσαι ”αγάπη μου, μου λείπεις, μωράκι μου” και τέτοια που μου έλεγε μέχρι να της πάρει η παραγωγή το κινητό. Με τον Μάριο είχαμε πολύ καλή σχέση. Πίστεψα όσα μου είπε. Με την Καρολίνα όσο διάστημα ήμασταν μαζί, έμενε στο σπίτι μου. Έχει αφήσει τα πράγματά της και το αμάξι της», είπε ο Μπο.

Όσο για το αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα είπε: «Όχι δεν θα την έδινα. Αν δεν το έβλεπα από το πλάνο δεν θα το πίστευα. Αλλά τώρα να μου πει τι; Ότι δεν είναι αυτό που νομίζω; Δεν κρατάω κακίες. Είναι ένα λάθος της, ας το λουστεί μόνη της. Έχω μιλήσει με την κοπέλα του Μάριου και έχει πέσει από τα σύννεφα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: