Τα είπε… όλα με 10 λέξεις: Η ατάκα όλο νόημα του Γιώργου Λιανού μετά τα φιλιά της Καρολίνας με τον Πρίαμο

January 21, 2023

Τα είπε… όλα με 10 λέξεις: Η ατάκα όλο νόημα του Γιώργου Λιανού μετά τα φιλιά της Καρολίνας με τον Πρίαμο


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για το Survivor All Star, μετά τα φιλιά του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.



Ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει τους παίκτες του Survivor All Star

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «έχει πάρα πολλή δουλειά το φετινό Survivor, αλλά το μόνο που αξίζει είναι αυτή η θέα πίσω μου που είναι μαγική. Είναι δύσκολο φέτος να καταλάβουμε πότε κάνουν ριάλιτι οι παίκτες, είναι έμπειροι και ξέρουν να κρύβονται. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολλούς followers και ο κόσμος πίστεψε ότι θα παραμείνει, οπότε δεν τη στήριξε. Ο Βασάλος δεν εκφράζεται, έχει πολύ χιούμορ αυτό είναι η άμυνά του, δεν του άρεσε η αποχώρηση της Ευρυδίκης».

Και συμπληρώνει ο Γιώργος Λιανός για τους υπόλοιπους παίκτες «αγωνιστικά με έχει εκπλήξει ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είναι πολύ προσεκτικός σε όλα. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αθόρυβος στην αρχή και αυτό ήταν η στρατηγική του, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Οι συμπαίκτες του Σπύρου Μαρτίκα δεν ψαρώνουν με αυτά που τους λέει».

Η ατάκα του Γιώργου Λιανού για τους έρωτες στον Άγιο Δομίνικο

Τέλος, ο παρουσιαστής επεσήμανε «το νησί είναι υπέροχο, έχει φοίνικες, ωραία ηλιοβασιλέματα. Είναι το κατάλληλο μέρος για να ερωτευτείς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: