"Έχω τρελαθεί": Σε κακή κατάσταση η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου μετά τα φιλιά με την Καρολίνα στο Survivor

January 21, 2023

“Έχω τρελαθεί”: Σε κακή κατάσταση η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου μετά τα φιλιά με την Καρολίνα στο Survivor


Διαφ.

Ραγδαίες οι εξελίζεις στο Survivor All Star όπου ακόμα δεν ξεκίνησε εκδηλώθηκε απρόσμενο φλερτ με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα



To Survivor All Star ξεκίνησε και οι πρώτες συμπάθειες, αλλά και κόντρες μεταξύ των παικτών, έχουν ήδη φανεί.

Το πρώτο φλερτ μάλιστα είναι γεγονός και έχει ως πρωταγωνιστή τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αυτά τα δυο πρόσωπα είναι το παράνομο ζευγάρι του Survivor All Star που συζητιέται εδώ και μέρες.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις αποκαλύψεις ο γνωστός ράπερ και πρώην παίκτης Μπο καθώς και σύντροφος της παίκτριας βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε πρώτη φορά για την Καρολίνα και την σχέση τους…

Τι είπε ο Μπο με την σύντροφο του Πρίαμου μετά τα φιλιά με την Καρολίνα

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μπο, εκτός από συζήτηση για την Καρολίνα αποκάλυψε ότι με το που κυκλοφόρησε το επίμαχο τρέιλερ ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

Από το.. πουθενά: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είπε το μεγάλο “ναι”, επιστρέφει στο Survivor & αλλάζει τα δεδομένα

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους», δήλωσε αρχικά ο Μπο για τρέιλερ του Μάριου Πρίαμου και τα φιλιά με την Καρολίνα.

Δείτε το βίντεο

«Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Δεν περνάω μόνο εγώ αυτό που περνάω. Περνάει και η οικογένειά της. Η μητέρα της, τα αδέλφια της, οι φίλοι της. Μίλησα με όλους. Έχω επαφή με όλους. Δεν μπορούν να πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Είναι η κόρης της αλλά καταλαβαίνουν το σωστό και το λάθος. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι ο ίδιος», είπε κλείνοντας ο γνωστός ράπερ για τα φιλιά του Πρίαμου με την Καρολίνα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: