"Είναι πολύ μικρότερος μου": Δεν κρύβεται πια η Βαλέρια Κουρούπη. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας με το νέο της σύντροφο

January 21, 2023

“Είναι πολύ μικρότερος μου”: Δεν κρύβεται πια η Βαλέρια Κουρούπη. Η μεγάλη διαφορά ηλικίας με το νέο της σύντροφο



Η Βαλέρια Κουρούπη γεννήθηκε στην Αθήνα. Μητέρα της είναι η Βαλεντίνη Τσαλίκη και θεία της η Ναταλία Τσαλίκη. Το 2002 παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, ωστόσο χώρισαν τον Αύγουστο του 2019.



Λίγα λόγια για την Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι μία από τις ηθοποιούς που είναι γνωστή στον τηλεοπτικό χώρο από πολύ μικρή ηλικία. Η πορεία της στον χώρο της υποκριτικής κρατά εδώ και χρόνια. Η Βαλέρια Κουρούπη, άλλωστε, γνώρισε τεράστια επιτυχία σε νεαρή ηλικία, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά, “Εκείνες κι Εγώ”.

Πρόσφατα την είδαμε ξανά στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και στη σειρά του ANT1, “Παρουσιάστε”.

H Βαλέρια Κουρούπη σε μία από τις σπάνιες φορές που δίνει συνέντευξη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Παρασκευής 20/1 και μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της

Τι δήλωσε για τη σχέση της και τη διαφορά ηλικίας

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λιγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα».

Αντί για γλέντι, κηδεία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του 22χρονου Αντώνη -Νεκρός το βράδυ της γιορτής του

«Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε».

«Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού», δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τι είπε η Βαλέρια Κουρούπη .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: