"Εκρηκτική" ξανθιά, μητέρα ενός παιδιού: Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια, Δήμητρα

January 22, 2023

“Εκρηκτική” ξανθιά, μητέρα ενός παιδιού: Αυτή είναι η κούκλα πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια, Δήμητρα


Διαφ.

Δείτε την εντυπωσιακή πρώην σύζυγο του Τάκη Καραγκούνια και τι δηλώνει για τον χαρακτήρα του και την σημερινή τους σχέση.



Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος και επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και διεκδικεί αυτό που άφησε στην μέση όπως λέει και ο ίδιος στο «Survivor All Star». Έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία,
όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας».

Πέρα από την αγωνιστικότητά και τις αθλητικές του επιδόσεις είναι γνωστός και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα,
καθώς και για τις δηλώσεις του που δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν θύελλα αντιδράσεων.

Η κούκλα πρώην σύζυγος του Τάκη Καραγκούνια, Δήμητρα Κιτσάτη

Αν και έχουν χωρίσει με την Δήμητρα Κιτσάτη με την οποία έχει αποκτήσει την κόρη του, συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις, καθώς υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός, αλλά τους ενώνει και η μικρή Ραφαήλιας η αγαπημένη τους κόρη.

Με μπαλόνια & χαμόγελα: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παναγιωτης Καραγκούνιας (@takis_karagkounias)

Τα τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Καραγκούνια.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια», είχε αναφέρει η Δήμητρα Κιτσάτη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας».

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: