Παραμυθένιος γάμος για τον Θανάση του "Ευτυχισμένοι μαζί": Η κούκλα νύφη, ο γιος-παράνυφος & το λαμπερό νυφικό

January 22, 2023

Παραμυθένιος γάμος για τον Θανάση του “Ευτυχισμένοι μαζί”: Η κούκλα νύφη, ο γιος-παράνυφος & το λαμπερό νυφικό


Διαφ.

Ο Άρης Τσάπης γεννήθηκε το 1994 στην Αλβανία. Το 2006 πρωταγωνίστησε στην ελληνοιταλική ταινία εποχής «Uranya» μαζί με την Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, για την οποία υπήρξε υποψήφιος με βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Όλοι, όμως, τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί» όπου ενσάρκωνε τον Θανάση, τον μεσαίο γιο του Γιάννη Μπέζου.



Η πρόταση γάμου του “Θανάση” επί σκηνής.

Το αγαπημένο ζευγάρι συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” και ο Άρης Τσάπης άδραξε την ευκαιρία επί σκηνής να κάνει πρόταση γάμου στη Ειρήνη, και όπως ήταν λογικό η σύντροφός του έμεινε άφωνη.

Η πρόταση γάμου του Θανάση του

και την επόμενη μέρα έγινε και ο γάμος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Άρης Τσάπης που τον απολαύσαμε ως Θανάση στη σειρά, “Ευτυχισμένοι μαζί”. Παντρεύτηκε την είναι εδώ και χρόνια σύντροφο και μητέρα του παιδιού του την πανέμορφη Ειρήνη Ξυπνητού

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά και το ζευγάρι έχει δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα και τις οικογένειές τους.

Με μπαλόνια & χαμόγελα: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο

γάμος για τον Θανάση του

γάμος για τον Θανάση του

Οι δηλώσεις του ” Θανάση ” για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του

«Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: