Κατάθεση ψυχής του Γιώργου Καραμίχου για την κόρη του: "Δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι δύσκολο"

January 22, 2023

Κατάθεση ψυχής του Γιώργου Καραμίχου για την κόρη του: “Δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι δύσκολο”


Διαφ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν κρύβεται όταν πρέπει να μιλήσει και να πει αυτά που πρέπει να πει.. με αφορμή το σύστημα που επιτρέπει σε ανθρώπους που έχουν παρενοχλήσει ή κακοποιήσει παιδιά να κυκλοφορούν ελεύθεροι, είχαμε μια κατάθεση ψυχής του Γιώργου Καραμίχου για την κόρη τουΗ κατάθεση ψυχής του Γιώργου Καραμίχου για το παιδί του

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον Γιώργο Καραμίχο, είναι ότι εκτός από τον 8χρονο γιο του Ντιέγκο Τζον, έχει ακόμη μια κόρη, την Ρεγγίνα, η οποία σήμερα είναι 24 χρονών, ζει μόνιμα στην Ολλανδία και την οποία και απέκτησε σε ηλικία 24 ετών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου

«Στα 24 μου γεννήθηκε η κόρη μου. Δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις ευθύνες και υποχρεώσεις. Προφανώς θα είχα συμπεριφορές που μπορεί να έχουν ενοχλήσει -ήμουν πάντα τζόρας και ενοχλητικός. Προέκυψε να γίνω μπαμπάς αλλά το να είμαι πατέρας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόρη του.

«Ο εγωισμός είναι αποτέλεσμα φόβου, όλοι οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η άμυνα μπορεί να γίνει κτηνώδης και κακοποιητική για τους άλλους με όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνάνε τις δίκες. Που κάποιοι δυστυχώς ενώ έχουν προβεί σε σωματική βία πέραν από την ψυχική βία είναι έξω. Δεν μπορεί να λες έχω παιδιά και επιτρέπεις σε ανθρώπους να είναι ελεύθεροι που έχουν επιζήμια συμπεριφορά για άλλα παιδιά. Σε μία κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό» τόνισε.

Με μπαλόνια & χαμόγελα: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό».

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή»,

«Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου».

«Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα» ήταν η εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής του Γιώργου ΚαραμίχουΠηγή

Διαβάστε επίσης: