Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ. Έξι εβδομάδες αργότερα, ανακάλυψε το γράμμα με τη φριχτή αλήθεια

January 22, 2023

Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ. Έξι εβδομάδες αργότερα, ανακάλυψε το γράμμα με τη φριχτή αλήθεια



Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ και μερικές εβδομάδες αργότερα βρήκε το εφιαλτικό email από τον σύζυγό της, που περιέγραφε το σχέδιό του.



Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά

Το 2013 ο Sanjeev αφού απήγαγε εν συνεχεία στραγγάλισε τον 10χρονο Eoghan και τον πεντάχρονο Ruairi. Η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών Kathleen Chada ανακάλυψε αργότερα το ανατριχιαστικό email με όλη τη φριχτή αλήθεια

Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά

Εαν ήταν τρελός.. «Θα ήταν μια απάντηση, μια διάγνωση»

Η ζωή για την Kathleen Chada καταστράφηκε την στιγμή που βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ και δεν της ήταν εύκολο να αποδεχτεί την τραγωδία, ακόμα και εαν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο σύζυγος της ήταν τρελός. «Θα ήταν μια απάντηση, μια διάγνωση», όπως επισημαίνει δέκα χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Υπάρχει ένα κομμάτι μου που θα έλεγε ότι θα ήταν πιο εύκολο αν είχε διαγνωστεί τρελός. Σε αντίθεση με το ότι ο σύζυγός μου ήταν διαβολικός, εγωιστής και ναρκισσιστής. Και επέλεξε να αφαιρέσει τις ζωές των δύο όμορφων αγοριών μας για τους δικούς του σκοπούς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε συντάξει σύζυγός της και αφού είχε κλείσει τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ, περιέγραφε με την ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το σχέδιο δολοφονίας και την αυτοκτονία του.

«Περίπου έξι εβδομάδες μετά τη δολοφονία των αγοριών, έψαχνα κάποια χαρτιά και έπεσα πάνω σε ένα email που είχε γράψει ο Sanjeev, περίπου ενάμιση χρόνο νωρίτερα. Σε αυτό ανέφερε ότι εκείνος, εγώ, ο Eoghan και ο Ruairi επρόκειτο να πεθάνουμε όλοι. Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία και την αυτοκτονία», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Mirror.

Με μπαλόνια & χαμόγελα: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

Η υπεξαίρεση και η άγρια δολοφονία

Ο Sanjeev δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια. Εκτίει την ποινή του στη φυλακή Arbour Hill στο Δουβλίνο. Στην δίκη του υποστήριξε πως σκότωσε τα παιδιά του για να γλιτώσει από την ντροπή.

Είχε υπεξαιρέσει 56.000 ευρώ από ένα τοπικό κοινοτικό κέντρο για να ξεχρεώσει οφειλές του από διαδικτυακές συναλλαγές. Την ημέρα λοιπόν της απαγωγής, ο Sanjeev είπε στην σύζυγό του ότι θα πήγαινε τα δύο αγόρια τους για μπόουλινγκ.

Έπειτα από αρκετές ώρες, η Kathleen άρχισε να ανησυχεί και κάλεσε την αστυνομία. Ο Martin Walker ο αστυνομικός που ηγήθηκε των ερευνών είχε κακό προαίσθημα εξαρχής. «Είχα την αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η έκτη αίσθηση ενός αστυνομικού με 41 χρόνια υπηρεσίας»

Το ένστικτό του δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο. Συνάδελφοι του, ανέφεραν πως είδαν τον Sanjeev να έχει πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε τοίχο.

Τότε ενημερώθηκε και η μητέρα…Kathleen. Υπήρξε αναφορά για το τροχαίο. Όταν ρώτησε για το αν είναι καλά στην υγεία τους τα παιδιά, θα μάθαινε τα φρικτά νέα. Βρήκε τα 2 της παιδιά νεκρά στο πορτμπαγκάζ, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φόνο. Οι γιατροί τον Sanjeev και έκριναν ότι ήταν σε θέση να δικαστεί και πως δεν ήταν ψυχικά διαταραγμένος. Η συγκλονιστική αυτή ιστορία θα προβληθεί στο «The Case I Can’t Forget» του RTE την ερχόμενη Δευτέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: