Αντί για γλέντι, κηδεία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του 22χρονου Αντώνη -Νεκρός το βράδυ της γιορτής του

January 22, 2023

Αντί για γλέντι, κηδεία: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του 22χρονου Αντώνη -Νεκρός το βράδυ της γιορτής του


Διαφ.

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στο Λουτράκι και στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο Αντώνη. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του… Νεκρός το βράδυ της γιορτής του



Αντί για γλέντι, κηδεία- Νεκρός το βράδυ της γιορτής του

Ημέρα γιορτής και ευτυχίας που όμως κατέληξε να είναι και η τελευταία της ζωής του. Ο 22χρονος έπεσε νεκρός στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο στο Λουτράκι Κορινθίας. Όπως όλα δείχνουν η αιτία ήταν η εγκληματική παραβίαση Stop ενός οδηγού. Το μηχανάκι που οδηγούσε ο άτυχος Αντώνης έγινε κομμάτια. Ενώ ο συνοδηγός μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Νεκρός το βράδυ της γιορτής του ο 22χρονος οδηγός, ανηψιός του πρώην πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Πισίων. Ο άτυχος νεαρός, είχε βγει να να περάσει καλά και να γιορτάσει με τους φίλους του.

Εγκληματική παραβίαση stop

Ενώ επέστρεφε σπίτι του από την διασκέδασή του, ένα ΙΧ παραβίασε σήμα Stop, παρέσυρε τη μηχανή με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός ο 22χρονος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutrakiblog, ο άτυχος Αντώνης είχε τρεις μεγάλες αγάπες. Τους γονείς του, όντας και μοναχοπαίδι, την μηχανή του και τον Παναθηναϊκό.

Η κηδεία είναι προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 3.30 το μεσημέρι, στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: