«Ελάτε την σκότωσα!»: Δολοφόνησε την γυναίκα του με φρικτό τρόπο, έτρεχαν έξω οι γείτονες τα ξημερώματα στη Νίκαια

January 22, 2023

«Ελάτε την σκότωσα!»: Δολοφόνησε την γυναίκα του με φρικτό τρόπο, έτρεχαν έξω οι γείτονες τα ξημερώματα στη Νίκαια


Διαφ.

Νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια, με θύμα μία 54χρονη, την οποία φέρεται να σκότωσε ο σύζυγός της, μέσα στο σπίτι τους, σημειώθηκε τα ξημερώματα.



Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, ο 55χρονος τηλεφώνησε μεθυσμένος στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Η πρώτη γυναικοκτονία για το 2023 στη Νίκαια

Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, κλήθηκε ιατροδικαστής, για να εξετάσει τη σορό του θύματος, η οποία, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, φέρει σημάδια στο λαιμό.

Προανάκριση για τη γυναικοκτονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Τραγική φιγούρα είναι η ανήλικη κόρη τους, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η γυναικοκτονία, καθώς είχε μεταβεί στη γιαγιά του.

Όπως αναφέρουν περίοικοι, το ζευγάρι ήταν γνωστό στη γειτονιά για τους συχνούς καυγάδες του, καθώς ο 55χρονος οικοδόμος, ήταν συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ξεσπούσε στην οικογένεια, ενώ κατά περιόδους, οι καυγάδες του ζευγαριού είχαν απασχολήσει την αστυνομία και υπάρχουν αναφορές για ψυχολογικά προβλήματα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Με μπαλόνια & χαμόγελα: Σπανούλης-Χοψονίδου μοιράστηκαν τα ευχάριστα 3 χρόνια μετά τη γέννηση του 6ου τους παιδιού

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος μένει δίπλα στο διαμέρισμα, όπου έγινε η γυναικοκτονία, επισημαίνοντας «συγγενείς δεν είμαστε, γείτονες εδώ είμαστε. Πολύ καλά τον ξέραμε. Δεν είχε έτσι υποπέσει σε τίποτα. Καλό παιδί ήταν, δούλευε. Τώρα τελευταία δεν δούλευε, δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρουμε και τι γίνεται στο κάθε σπίτι. Έχουν ένα κοριτσάκι, που το είχε η γιαγιά, έτσι μάθαμε. Την Πρωτοχρονιά πρέπει να ήταν εδώ το παιδάκι, από ότι μου είχε πει η μαμά. Εδώ δίπλα μένω, αλλά δεν είχαμε σχέσεις. Από ότι θυμάμαι, τη γυναίκα την έλεγαν Τασία και αυτόν Μπάμπη. Δεν είχαμε ακούσει φασαρίες. Τώρα το έμαθα κι εγώ, μου λένε “την Τασία την έπνιξε ο άνδρας της”».

Γυναικοκτονία στη Νίκαια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: