Τα πάντα μέσα είναι ένα χρώμα, στο πιάτο… όλο το Λονδίνο: Αυτή είναι η διαμερισματάρα της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη

January 22, 2023

Τα πάντα μέσα είναι ένα χρώμα, στο πιάτο… όλο το Λονδίνο: Αυτή είναι η διαμερισματάρα της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη



Η Μελίνα Νικολαΐδη, τους τελευταίους μήνες, έχει μετακομίσει στο νέο της σπίτι στο Λονδίνο και σπουδάζει υποκριτική, έχοντας αφήσει πίσω στην Ελλάδα τον 34χρονο σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.



Στην Ελλάδα παρέμεινε η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας, Ντέμη Νικολαΐδη και έχει και την έγκρισή του.

Εξάλλου, η 19χρονη πραγματοποιεί το όνειρό της και όπως ήταν αναμενόμενο, η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, ταξίδεψε μαζί με την κόρη της στο Λονδίνο, ώστε να τη βοηθήσει στην εγκατάστασή της και όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Το Πρωινό», «πήγα στην Αγγλία να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές του. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί».

Η Μελίνα Νικολαΐδη δείχνει πλάνα από το νέο της σπίτι στο Λονδίνο

Η 19χρονη έχει βρει τους καθημερινούς της ρυθμούς και πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε ένα story στο instagram μέσα από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, παρακολουθεί εντατικά τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Ginny & Georgia» από την άνεση του κρεβατιού της.

Πριν από λίγες ημέρες, η φοιτήτρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια υπέροχη εικόνα, δείχνοντάς την εντυπωσιακή θέα από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Μελίνα Νικολαΐδη σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: