Μαθεύτηκε η αλήθεια, μίλησε η κρυφή κάμερα: Εκεί πήγε η 44χρονη Ελένη, πριν εξαφανιστεί – Φώτο ντοκουμέντο

January 22, 2023

Μαθεύτηκε η αλήθεια, μίλησε η κρυφή κάμερα: Εκεί πήγε η 44χρονη Ελένη, πριν εξαφανιστεί – Φώτο ντοκουμέντο


Διαφ.

Η 44χρονη μητέρα, Ελένη Ευθυμίου, που βρέθηκε ζωντανή, σε ερημική περιοχή της Ρόδου, χθες, Σάββατο, το μεσημέρι, είχε επισκεφθεί μοναστήρι, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.



Η ίδια εντοπίστηκε εξαντλημένη και ταλαιπωρημένη από περιπατητή, δύο χιλιόμετρα από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η γυναίκα ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Η αστυνομία είχε πάρει καταθέσεις από συγγενείς, αλλά και από άτομα με τα οποία φαίνεται να είχε επαφές η αγνοούμενη, η οποία φέρεται να είχε επισκεφθεί μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Η 44χρονη μητέρα επισκέφθηκε μοναστήρι πριν την εξαφάνισή της

Στις φωτογραφίες του Star, η 44χρονη μητέρα μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι και αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Ντρεπόταν να ζητήσει βοήθεια: Έμεινε παράλυτη στα 23 από μια… αθώα κίνηση που έχουμε κάνει όλοι μας

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της Ελένης Ευθυμίου τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης, αλλά τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, δεν ήταν ο ίδιος στο μοναστήρι, αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Έχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού» υπογράμμισε.

Η κατάθεση της 44χρονης μητέρας θα δώσει όλες τις απαντήσεις

Απαντήσεις στα ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη μητέρα.

Η 44χρονη μητέρα επισκέφθηκε μοναστήρι πριν εξαφανιστεί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: