Πανελλήνια θλίψη: Νεκρός στα 89 ο Νίκος Ξανθόπουλος, μέσα στην κλινική – «Μαύρη» μέρα για την οικογένειά του

January 22, 2023

Πανελλήνια θλίψη: Νεκρός στα 89 ο Νίκος Ξανθόπουλος, μέσα στην κλινική – «Μαύρη» μέρα για την οικογένειά του


Διαφ.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 89 ετών, μέσα στην ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν στο Αιγάλεω, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα με τον θάνατό του.Έχασε τη μάχη για ζωή ο Νίκος Ξανθόπουλος

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής. Χθες, Σάββατο, αποσωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και σήμερα, Κυριακή, εξέπνευσε.

Τα σημάδια βελτίωση της υγείας του Νίκου Ξανθόπουλου, λίγο πριν τον θάνατό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, ο ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, την περασμένη Τετάρτη, όπου και συνέχισε τη θεραπεία του.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν προβλήματα με τα καρδιά του, είχε διακομισθεί εσπευσμένα, στα μέσα περίπου του περασμένου Δεκεμβρίου, σε ιδιωτική κλινική των δυτικών προαστίων και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε, στενά παρακολουθούμενος, καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τα μέλη της οικογένειάς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υγεία του ηθοποιού κλονίστηκε όταν η σύζυγός του, τον περασμένο Μάιο, αρρώστησε βαριά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: