Αλέξης Κούγιας: Ο ξυλοδαρμός της Πισπιρίγκου, η κεταμίνη και η αιφνίδια κατάθεση

January 22, 2023

Αλέξης Κούγιας: Ο ξυλοδαρμός της Πισπιρίγκου, η κεταμίνη και η αιφνίδια κατάθεση


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος και έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε και πάλι την “εμφάνισή” του
και αναφέρθηκε στο θέμα με νέες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της…



Αλέξης Κούγιας: Τι είπε για τον ξυλοδαρμό της Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας για ακόμη μια φορά εκφράζει την πάγια πεποίθησή του και τους ισχυρισμούς του,
πως η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε από την κατηγορούμενη αλλά από τους ίδιους τους γιατρούς.
Επιμένει στην πάγια άποψη του ότι η 34χρονη μητέρα είναι αθώα και θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός φυλακής. Ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του ζευγαριού και για τον ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστη η κατηγορούμενη από τον σύντροφό της Μάνο Δασκαλάκη.

Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega και έδωσε όλες τις πληροφορίες,
για τις νέες εξελίξεις της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. «Ένας δημοσιογράφος με ενημέρωσε πως εκκληθεί αιφνιδίως η ιατροδικαστής Πατρών κ. Τσιόλα να καταθέσει. Εντύπωση μου προκαλεί πως καταθέτει μετά τον κατηγορούμενο καθώς εκείνος καλείται τελευταίος. Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας διότι παρανόμως ορίστηκαν οι πραγματογνώμονες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Η έξοδος στα μπουζούκια με μελαχρινή συντροφιά και οι τρυφερές στιγμές τους

Ο Α. Κούγιας επίσης ανέφερε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι τα νοσοκομεία στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της χορηγούσαν την κεταμίνη, καθώς και άλλα βαρβιτουρικά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ο συνδυασμός αυτών των φαρμάκων προκάλεσε και τον θάνατο, της μικρής Τζωρτζίνας.

Τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για την ποσότητα κεταμίνης

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η απαραίτητη δόση κεταμίνης που μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο είναι περίπου 15 ενέσεις, ποσότητα την οποία και ήταν αδύνατο να μεταφέρει παρανόμως η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ανώ αναφερόμενος στην κατάθεση της κ. Τσιόλα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται επειδή κάποιοι θέλουν να την κατηγορήσουν.

«Η κ. Τσιόλα στην αρχή ήταν κατηγορηματική πως είναι από παθολογικά αίτια, αλλά όταν διάβασε την πρώτη γνωμοδότηση του Ευτυχιάδη, από την οποία δεν προκύπτει εάν η χρωστική ουσία που χρησιμοποίησε την πήρε από τα εργαστήρια, άλλαξε. Γι’ αυτό μετά τη δεύτερη γνωμοδότηση ζητήσαμε επανεξέταση από την κ. Τσιόλα».

Τι δήλωσε για τα περι κακοποίησης

Σχετικά με τις αναφορές για την σχέση του ζευγαριού και τα περι κακοποίησης της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας το αρνήθηκε προσθέτοντας ότι έχει υπάρξει μόνο ένα περιστατικό, όχι όμως σοβαρό.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: