Ξεκαθαρίζει η Πόπη Τσαπανίδου: «Ήταν μία αληθινή δήλωση, προβλημάτισε πολλούς αυτό το βίντεο»

January 23, 2023

Ξεκαθαρίζει η Πόπη Τσαπανίδου: «Ήταν μία αληθινή δήλωση, προβλημάτισε πολλούς αυτό το βίντεο»


Διαφ.

Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
Με ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στα mainstream ακροατήρια εισέρχεται σε βαθιά προεκλογική λειτουργία ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.



Εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε, καταμεσής της εορταστικής περιόδου, την επιλογή της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου για τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος,
αντικαθιστώντας τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Η Η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και θέλησε μεταξύ άλλων να απαντήσει για πρώτη φορά, στα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με μια παλαιότερη συνέντευξη της στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη. «Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες,
απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Οι δηλώσεις της για το επίμαχο βίντεο.

«Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα», πρόσθεσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει για πρώτη φορά την μητέρα της: Η σπάνια φωτογραφία και η εκπληκτική ομοιότητα

Η Πόπη Τσαπανίδου είπε επίσης: «Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική,
καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή».






Η Πόπη Τσαπανίδου έκλεισε τονίζοντας για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Αποχαιρετώ τη δημοσιογραφία».

Η παλιά γνωριμία της Πόπης Τσαπανίδου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Τσαπανίδου δεν αποτελεί άγνωστο πρόσωπο για την Κουμουνδούρου, καθώς έχει συνεργαστεί για σειρά ετών με τον εκλιπόντα Θοδωρή Μιχόπουλο, ο οποίος ήταν ο αρχισυντάκτης των εκπομπών που παρουσίαζε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: