«Θα έδινα τα πάντα για να σε φέρω πίσω»: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου

January 23, 2023

«Θα έδινα τα πάντα για να σε φέρω πίσω»: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου



O 5χρονος Αλέξανδρος Χουρδάκης, το Ελληνόπουλο από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με τους γονείς του και έδινε τους τελευταίους μήνες σκληρή μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου, έχασε τη μάχη για ζωή, σκορπώντας τη θλίψη. Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου



Πόσο μου λείπεις παιδί μου.. Μου λείπουν τα αστεία σου, η φωνούλα σου, το γέλιο σου, η αγάπη σου, τα ματάκια σου τα φωτεινά, τα χεράκια σου γύρω από τον λαιμό μου… Πονάει πολύ η απουσία σου Αλεξάκι μου.. Έφυγες πολύ νωρίς καρδιά μου.. Θα έδινα τα πάντα για να σε φέρω πίσω.. Ανήκεις εδώ στην μαμά και τον μπαμπά… Τα αδέρφια σου μωρό μου σε ψάχνουν και σε αναζητούν.. Δεν αντέχεται ο πόνος μας αγάπη μου, παιδί μου..

Η συγκινητική ανάρτηση της μαμάς του 5χρονου Αλέξανδρου

Ο 5χρονος Αλέξανδρος είχε διαγνωστεί στο τελευταίο στάδιο καρκίνου και πάλεψε όσο δυνατά μπορούσε.

Το όνειρό του και η έκπληξη της γειτονιάς του.

Πριν λίγους μήνες, οι γείτονές του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη και να του εκπληρώσουν την πολύπόθητη ευχή του, προκαλώντας συγκίνηση

Ο 5χρονος Αλέξανδρος ήθελε, όσο τίποτα άλλο, να επισκεφθεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα και, πιο συγκεκριμένα, ένα στοιχειωμένο σπίτι και να δει τέρατα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει για πρώτη φορά την μητέρα της: Η σπάνια φωτογραφία και η εκπληκτική ομοιότητα

Οι γιατροί, όμως, του είχαν απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση από το σπίτι του.

Η γειτονιά, όμως, ήτανε εκεί για τον μικρό Αλέξανδρο και έφερε το Χάλογουιν 1,5 μήνα νωρίτερα, για να χαρίσει λίγες στιγμές χαράς στο 5χρονο αγγελούδι.

Εκατοντάδες άνθρωποι ντύθηκαν με κουστούμια τεράτων για να πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.

Οι γειτονιές και οι δρόμοι της πόλης Χάμιλτον γέμισαν τέρατα για τον μικρό Αλέξανδρο.

«Ο 5χρονος Αλέξανδρος χαιρετούσε τους πάντες στον δρόμο! Ήξερε πως ήταν για εκείνον. Μπορούσες να δεις την αγάπη και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του».

Η συγκινητική ανάρτηση από τους γονείς του 5χρονου Αλέξανδρου

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρος μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο…
Σε ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα ζωής και γενναιότητα που μας διδαξες. ‘Οσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακόμα πιο μεγάλη για εμάς τους γονείς σου..
Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας..
Σε αγαπάμε πολύ Αλέξανδρε μας, θα μας λείψεις παιδί μου, σπλάχνο μου…»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: