Ζευγάρι Ελευθερία Ελευθερίου – Μάριος Πρίαμος: Η 1η φώτο μαζί, η κακή ψυχολογική κατάσταση και το τηλέφωνο στον Bο

January 23, 2023

Ζευγάρι Ελευθερία Ελευθερίου – Μάριος Πρίαμος: Η 1η φώτο μαζί, η κακή ψυχολογική κατάσταση και το τηλέφωνο στον Bο


Διαφ.

Τον πανικό έσπειρε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star με το τρυφερό τετ α τετ που είχαν Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα.



Τόσο ο Μάριος Πρίαμος όσο και η Καρολίνα Καλύβα δεν αρνήθηκαν πως έχουν έρθει κοντά, ενώ και οι δύο τόνιζαν πως δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν για το γεγονός αυτό.

Μάριος Πρίαμος

Την ίδια ώρα, ο Μπο, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την Καρολίνα Καλύβα, το Σάββατο 23/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για όσα συνέβησαν ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με την πρώην σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της.

Μάλιστα, ο Μπο ανέφερε πως η κοπέλα του Μάριου τον είχε πάρει αργά το βράδυ σοκαρισμένη. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έχει πέσει από τα σύννεφα. Είναι πολύ στεναχωρημένη. Με πήρε αργά το βράδυ και το συζητήσαμε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους».

Με ποια έχει σχέση τελικά ο Μάριος Πρίαμος;

Το πρωί της Δευτέρας 23/1, ωστόσο, η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», όπου εξασφάλισαν μια κοινή φωτογραφία του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε την φωτογραφία

Τόσο ο Μάριος Πρίαμος όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους, όμως είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, λίγες μέρες δηλαδή πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης ο Μάριος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μπο μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι ήταν όντως χάλια, ότι δεν είναι στημένο και ότι είχε την ανάγκη να βγει, γιατί ήθελε με κάποιον τρόπο να βγει από πάνω. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί».

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει για πρώτη φορά την μητέρα της: Η σπάνια φωτογραφία και η εκπληκτική ομοιότητα

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star, είδαμε τα τρυφερά τετ α τετ που είχε ο Μάριος Πρίαμος με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και βάσει των συγκεκριμένων πλάνων που προβλήθηκαν, έγινε μια μεγάλη κουβέντα, από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: