«Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό»: Οι τελευταίες στιγμές του Τόλη στο νοσοκομείο και η αποκάλυψη της Γκερέκου

January 23, 2023

«Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό»: Οι τελευταίες στιγμές του Τόλη στο νοσοκομείο και η αποκάλυψη της Γκερέκου


Διαφ.

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος και αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου στο νοσοκομείο.Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ο Τόλης όταν γνωριστήκαμε μού είπε ότι είχε τελειώσει το θέμα τραγούδι για εκείνον. Η φωνή του Τόλη όποτε την άκουγα δάκρυζα. Ήμουν και πλατωνικά ερωτευμένη μαζί του. Του είπα ότι σημασία έχει να είναι καλά εκείνος. Πριν από τον γάμο μας μου είπε ότι θέλει να ξανατραγουδήσει».

Και πρόσθεσε η Άντζελα Γκερέκου «έτυχε και κούμπωσαν οι ανάγκες του στις δικές μου και οι δικές μου ανάγκες στις δικές του. Δηλαδή ήταν η εποχή και η στιγμή, που το θεωρώ ευλογία από τον Θεό, που έπρεπε να γίνει έτσι και ήταν ένα είδος αποστολής. Ο Τόλης έπρεπε να δώσει στον εαυτό του, στους γύρω του και σε όσους αγαπούσε αυτά τα 25 χρόνια που έδωσε. Και έκανε ξανά μια δεύτερη θεϊκή καριέρα που ήταν τόση η αγάπη και η λατρεία του κόσμου, που τον είχαν αφήσει λίγο λαβωμένο, τραυματισμένο, πληγωμένο. Δυστυχώς ένα βιβλίο δεν θα έφτανε για να γραφτούν όλα αυτά. Ίσως μάλιστα να πω ότι το πιο σκοτεινό θρίλερ σε όλα αυτά που έζησε ο Τόλης και εγώ, όταν τελικά τα γνώρισα κοντά του, θα μπορούσε άνετα να ανταγωνιστεί όσα έζησε ο Τόλης στη ζωή του».

Η Άντζελα Γκερέκου πίστευε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος θα γίνει καλά

Για τα προβλήματα υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου, επεσήμανε «τα τελευταία χρόνια, ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός, τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε. Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια. Άρα, θες να πεις λοιπόν «δεν σε προετοίμαζε αυτό»; Όχι, δεν με προετοίμαζε. Γιατί είχαμε νικήσει πολλές μάχες και εγώ ήθελα να πιστεύω, όπως και εκείνος, μέχρι την τελευταία στιγμή ότι και αυτό θα το ξεπερνούσαμε. Ήταν όμως βεβαρημένη η υγεία του, μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και διασωληνώθηκε».

Έτσι ξεκίνησαν όλα: Πώς άρχισε το φλερτ ανάμεσα στον Μάριο και την Καρολίνα – Αυτά έγιναν στο αεροπλάνο

Οι τρυφερές στιγμές της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου πριν “φύγει” από τη ζωή

Και σημείωσε η Άντζελα Γκερέκου “πήγε καλά, βγήκε από τη διασωλήνωση, αλλά έπρεπε να περάσουν κάποιες μέρες για να πάει στο δωμάτιο. Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ. Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας. Ήταν δύσκολη η κατάσταση. Ο οργανισμός φαίνεται ήθελε να ξεκουραστεί. Όσο καιρό ήταν στην εντατική – ο Τόλης πίστευε πολύ στην Παναγία- είχα ζητήσει από έναν άνθρωπο να κάνει προσευχή για εκείνον και μου είπε “η Παναγία θα αποφασίσει τί είναι καλύτερο για εκείνον”».

Τέλος, για την πικρία του Τόλη Βοσκόπουλου κατέληξε «η πολιτεία, η κακοδικία, όλη η διαστρεβλωση που έγινε, του πήραν όλη την περιουσία και εμείς αποποιηθήκαμε τα πάντα, γιατί τον είχαν γεμίσει χρέη ανύπαρκτα. Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό. Ήταν άδικο πάρα πολύ αλλά τελικά το ξεπερνούσε και αυτό. Δηλαδή ήταν τόση η σύνδεση με την πίστη και τον Θεό και η αγάπη που είχε από τον κόσμο, που έβγαινε πάνω στη σκηνή και ένιωθε ευλογία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: