Burgerάδικο έβγαλε στη σέντρα πελάτη που είπε «καθυστερημένο» εργαζόμενο: «Μην μας επιλέξετε ξανά»

January 22, 2023
Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη σε κατάστημα εστίασης στην Αθήνα, με πελάτη να αποκαλεί «καθυστερημένο» υπάλληλο, επειδή δεν έβγαλε τις πίκλες από το μπέργκερ του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο (21/01) σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε το ίδιο το μαγαζί, μέσω instagram story.


Διαφ.

Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς προς τα που οδεύει η κοινωνία. Μια κοινωνία η οποία νοσεί από σοβαρές ασθένειες, χωρίς καμία πιθανότητα να γιατρευτεί. Είναι αρκετές φορές που η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων σε κάνει να απορείς.

Γιατί τόσο μίσος; Γιατί αποφασίζει κάποιος να εξωτερικεύσει, το οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει, σε κάποιον άγνωστο; Ένα τέτοιο γεγονός σημειώθηκε σε γνωστό μαγαζί στην Αθήνα, όπου σύμφωνα και με το story, ένας πελάτης κάλεσε για παράπονα και αναφέρθηκε στον υπάλληλο με χαρακτηρισμούς.

w

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του καταστήματος αναφέρει: «Αγαπητέ πελάτη που χθες αποκαλέσατε τηλεφωνικά τον εργαζόμενο μας «καθυστερημένο», επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 2 γλυκήτατα παιδιά τα οποία έχουν αυτισμό. Καλό σας βράδυ και να μην επιλέξετε ποτέ ξανά το εστιατόριο μας».

Αμέσως η δημοσίευση αυτής της ιστορίας πήρε μεγάλες διαστάσεις, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τάσσονται υπέρ του καταστήματος και να το συγχαίρουν, τόσο για την στάση όσο και στην απάντηση που έδωσε στον συγκεκριμένο πελάτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: