Ο Λιανός εξέθεσε Μάριο και Καρολίνα για τις κρυφές συναντήσεις τους στο Survivor: «Είχε γίνει αρκετές φορές» (vid)

January 22, 2023
Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθάρισε ότι οι κρυφές συναντήσεις του Μάριου και της Καρολίνας στο Survivor All Star είχαν γίνει αρκετές φορές.

Παραπάνω από μία φορά είχαν συναντηθεί στο δάσος ο Μάριος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star. Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι δύο παίκτες παραδέχθηκαν στο συμβούλιο ότι είχαν συναντηθεί μία φορά κρυφά στο δάσος.



Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στον Sfera 102.2 αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει αρκετές φορές «εκθέτοντας» τον Μάριο και την Καρολίνα.

«Είχαμε πληροφορίες ότι γινόταν αρκετές φορές αυτό, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα. Οπότε, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από τη ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Το σημείο εκεί που πήγαιναν είναι πολύ πυκνό, δηλαδή πώς κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι εκεί…

Αυτή είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor, που είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Πώς τη βρήκαν εκεί; Πώς χώθηκαν εκεί μέσα στα αγκάθια; Ήταν πολύ άβολο για όλους μας», είπε ο Γιώργος Λιανός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: