Χαμός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Παππούς τον πέρασε για κλέφτη – «Έκανε μήνυση, νόμιζε του έκλεψε τις κότες»

January 23, 2023

Χαμός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Παππούς τον πέρασε για κλέφτη – «Έκανε μήνυση, νόμιζε του έκλεψε τις κότες»


Διαφ.

Ένα άγνωστο απρόοπτο από την εποχή που παρουσίαζε τον «Όμορφο Κόσμο» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Traction».Ο παρουσιαστής μίλησε στον Κώστα Στεφανή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό από τη δεκαετία του ’90, όταν ένας παππούς τον πέρασε για κλέφτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στον «Όμορφο Κόσμο».

«1998-99 στην ΕΡΤ3. Τότε οι κάμερες ήταν εκείνες οι τεράστιες. Βλέπω έναν παππού στον δρόμο, κατεβαίνει από τις κότες με μία ομπρέλα. Φρένο. Ανοίγουμε τις πόρτες απότομα και οι δύο, εγώ από τα αριστερά, ο καμεραμάν από τα δεξιά με αυτό το… μπαζούκας που κρατάει. Με το που μας βλέπει να κατεβαίνουμε και κρατάμε την κάμερα έτσι, σηκώνει τα χέρια ο παππούς», περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
 

Θα μπείτε στον λογαριασμό σας και θα σας έχουν βάλει 300 ευρώ: Αυτοί παίρνουν το έκτακτο δώρο Πάσχα

«Δεν έχω τίποτα, μου λέει, μόνο κάτι αβγά. Του λέω: “ρε παππού, δεν είμαστε κλέφτες”. Μου λέει: “αν δεν είστε κλέφτες, παρ’ το αυτό από ‘κει”. “Πώς να το πάρω, δεν θα έχω εικόνα”. Μου λέει: “είδες, άρα κλέφτης είσαι”», συμπλήρωσε την απίστευτη ιστορία του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Τρία λεπτά συζήτηση. Ώσπου μετά από λίγο λέω τη μαγική φράση: “φωτογραφία θα βγάλουμε”. Μου λέει: “αν είναι για φωτογραφία, εντάξει”. Ηρέμησε. Έμαθα ότι λίγες μέρες μετά πήγε και έκανε μήνυση ότι του έκλεψαν τις κότες και νόμιζε ότι ήμουν εγώ», έκλεισε την περιγραφή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: