Τα βιβλία των νοσοκομείων «μίλησαν»: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα, θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη από τις ανατροπές»

January 23, 2023

Τα βιβλία των νοσοκομείων «μίλησαν»: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα, θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη από τις ανατροπές»


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος και έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε και πάλι την “εμφάνισή” του
και αναφέρθηκε στο θέμα με νέες δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της… και πιο συγκεκριμένα για τη μικρή Τζωρτζίνα



Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega και έδωσε όλες τις πληροφορίες,
για τις νέες εξελίξεις της πολύκροτης αυτής υπόθεσης. «Ένας δημοσιογράφος με ενημέρωσε πως εκκληθεί αιφνιδίως η ιατροδικαστής Πατρών κ. Τσιόλα να καταθέσει. Εντύπωση μου προκαλεί πως καταθέτει μετά τον κατηγορούμενο καθώς εκείνος καλείται τελευταίος. Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας διότι παρανόμως ορίστηκαν οι πραγματογνώμονες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που είναι στην υπηρεσία», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Α. Κούγιας επίσης ανέφερε πως είναι καταγεγραμμένο σε επίσημα βιβλία ότι τα νοσοκομεία στα οποία ήταν η Τζωρτζίνα, της χορηγούσαν την κεταμίνη, καθώς και άλλα βαρβιτουρικά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ο συνδυασμός αυτών των φαρμάκων προκάλεσε και τον θάνατο, της μικρής Τζωρτζίνας.

Τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για την ποσότητα κεταμίνης που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η απαραίτητη δόση κεταμίνης που μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο είναι περίπου 15 ενέσεις, ποσότητα την οποία και ήταν αδύνατο να μεταφέρει παρανόμως η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ανώ αναφερόμενος στην κατάθεση της κ. Τσιόλα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται επειδή κάποιοι θέλουν να την κατηγορήσουν.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη από αυτά που θα ανατραπούν».

«Η κ. Τσιόλα στην αρχή ήταν κατηγορηματική πως είναι από παθολογικά αίτια, αλλά όταν διάβασε την πρώτη γνωμοδότηση του Ευτυχιάδη, από την οποία δεν προκύπτει εάν η χρωστική ουσία που χρησιμοποίησε την πήρε από τα εργαστήρια, άλλαξε. Γι’ αυτό μετά τη δεύτερη γνωμοδότηση ζητήσαμε επανεξέταση από την κ. Τσιόλα».

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: «Μετεωρολογική βόμβα» θα σαρώσει τη χώρα, πότε και ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

«Πριν από την απολογία της, είχαμε κάνει προσφυγή κατά της νομιμότητας της διαδικασίας διότι παρανόμως ορίστηκαν οι πραγματογνωμοσύνες. Νεκροψία κάνουν μόνο αυτοί που υπηρετούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία και είναι 23 σε όλη την Ελλάδα. Επειδή δεν μπορεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή τα δικαστήρια δέχονται πάντοτε την άποψη αυτού που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή και έχει κάνει την πραγματογνωμοσύνη», συμπλήρωσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια

«Διαχέεται και είπαν ότι δόθηκε μία δόση, η οποία δεν ήταν φαρμακευτική δόση, αλλά ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό να σας το διαψεύσω, καταρρίπτεται, δεν υπάρχει πια»

«Ξέρετε πόσα μπουκαλάκια πρέπει να αδειάσει, να τα πάρει από το μπουκαλάκι, αν το έκανε η κυρία Πισπιρίγκου για να τραβήξει τη δόση, να το περάσει στην ενδοφλέβια ένεση. Πόσα μπουκαλάκια και πόση ώρα χρειάζεται για να το κάνει αυτό; Χρειάζεται 16 ενέσεις τόση είναι η ποσότητα της κεταμίνης, το υλικό πρέπει να χωρέσει σε 16 ενέσεις», είπε  ο κ. Κούγιας.

«Δεν υπάρχει τίποτα. Θα εκπλαγεί η κοινή γνώμη από αυτά που θα ανατραπούν».

Όπως υποστήριξε η ιστορία ξεκίνησε από την τηλεόραση των Πατρών. “Είναι η μοναδική υπόθεση στον κόσμο που από δύο φωτογραφίες κι ένα πανάκι προσπαθούν να ανατραπούν ιατροδικαστικές εκθέσεις“, είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: