Είναι ξεκάθαρα πιο κούκλος από τον αδερφό του: Η σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά με τον αδερφό του Κοσμά

January 24, 2023

Είναι ξεκάθαρα πιο κούκλος από τον αδερφό του: Η σπάνια εμφάνιση του Σωτήρη Κοντιζά με τον αδερφό του Κοσμά


Διαφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας καταξιωμένος σεφ, ενώ παράλληλα εδώ και έξι τηλεοπτικές σεζόν απολαμβάνουμε τον Σωτήρη Κοντιζά στον ρόλο του κριτική στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, το Masterchef.Σωτήρης Κοντιζάς, αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef

Είναι παντρεμένος με τη γυναίκα της ζωής του, τη Δέσποινα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, την 6χρονη Αριάνα-Τσιχίρο,
τον 3χρονο Κένζι και τη μικρούλα Ιζούμι που έγινε ενός έτους τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είναι μόνο o αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef. Είναι ένα πρόσωπο που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια
αν και ομολογουμένως δείχνει κάπως απρόσιτος και αυστηρός – τουλάχιστον εκ πρώτης. Ο ίδιος μας έχει δείξει την γυναίκα του,
τα παιδιά του, αλλά έχουμε δει μόνο μια φορά τον αδερφό του.

Για πρώτη φορά ο αδερφός του Σωτήρη Κοντιζά

Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι ο μικρότερος και πολύ αγαπημένος αδελφός του Σωτήρη Κοντιζά με τον οποίο μοιράζονται μόνο μία κοινή αγάπη.

Και μπορεί να γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για την σύζυγό του Δέσποινα και τα τρία τους παιδιά (Αριάνα Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι Ολίβια),
αλλά με ένα άλλο μέλος της ευρύτερης οικογένειάς του, έχει μία ιδιαίτερη σχέση και αυτός είναι ο μικρότερος αδελφός του Κοσμάς με τον οποίο έχουν ένα κοινό, αλλά αυτό δεν είναι η μαγειρική.

Ο Κοσμάς Κοντιζάς είναι πιο γοητευτικός κι από τον Σωτήρη

Ο γιαπωνέζος του MasterChef όπως συνηθίσαμε να τον λέμε λόγω της καταγωγής της μητέρας του,
έχει από την πλευρά του πατέρα του καταγωγή από τις Σέρρες αλλά και από την Μύκονο. Και με πεθερά από την Λάρισα όπως έχει εξομολογηθεί σε ένα επεισόδιο, η οποία συχνά του στέλνει τραχανά, αγαπημένο φαγητό τόσο δικό του όσο και της μικρής του κόρης Ιζούμι.

Ο πατέρας του γνώρισε την μητέρα του κατά την διάρκεια των σπουδών του στο Λονδίνο και έζησε μέχρι τα δύο του χρόνια στην Ιαπωνία και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στο Βόλο: Σκοτώθηκαν ο άντρας και το παιδί της και σήμερα «έσβησε» και η μητέρα

Τα ασιατικά χαρακτηριστικά είναι εμφανή στον Σωτήρη, αλλά λιγότερο εμφανή στον κατά 3 χρόνια μικρότερο (και άγνωστό μας) αδελφό του Κοσμά στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Μαζί τα δύο αδέλφια τα έχουμε δει μόνο μία φορά, σε μία επίσημη πρεμιέρα ταινίας.

Δείτε τον αδερφό του Σωτήρη Κοντιζά, Κοσμά Κοντιζά:

Ο αδερφός του Σωτήρη Κοντιζά

Aυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν κάνουν κολλητή παρέα από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία. Και έχουν αρκετά κοινά και μην πηγαίνει ο νους σου αυτόματα στην μαγειρική.

Είναι η τεχνολογία. Ο αδελφός του ασχολείται με τους υπολογιστές ως επεξεργαστής συστημάτων και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι λάτρης σε οτιδήποτε αφορά σε αυτήν. Ακόμη και τα παιχνίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Κατά την διάρκεια της καραντίνας μάλιστα, ο αδελφός του ήταν μόνιμα στο σπίτι του για να παίζουν μαζί όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει. Και το έκαναν από τότε που ήταν παιδιά: «Παίζαμε με τον αδερφό μου ασταμάτητα Tekken2, Gran Turismo, Resident Evil, Metal Gear Solid, Final Fantasy VII, ProEvolutionSoccer. Πόσα παζάρια και πόση παντόφλα να ρίξει μια μάνα. Όπως και τότε, έτσι και τώρα. Ίδιο ακριβώς συναίσθημα. Ανοίγω το κουτί, βγάζω την κονσόλα, συνδέω, πατάω το κουμπί και μου σηκώνεται η τρίχα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Η μόνη σχέση που έχει με την μαγειρική μας την έχει αποκαλύψει επίσης ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς:

«Ο αδελφός μου δεν ασχολείται με την μαγειρική αλλά ωστόσο φτιάχνει καταπληκτικό σουφλέ σοκολάτας».

Ωστόσο, ο Κοσμάς Κοντιζάς έχει και ένα ακόμη κοινό με τον αδελφό του Σωτήρη,
αφού εκτός από την τεχνολογία αγαπά και τα ταξίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: