Survivor All Star – Καρολίνα Καλύβα: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει»

January 24, 2023

Survivor All Star – Καρολίνα Καλύβα: «Η αγάπη δεν έχει όρια, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναγίνει»


Διαφ.

Στο Survivor All Star έχει γίνει πανικός με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις κρυφές συναντήσεις τις Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.



Εκτός, όμως, από αυτούς τους παίκτες, υπάρχει ακόμη ένα ζευγάρι που συναντιέται κρυφά και αυτό είναι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι κρυφές συναντήσεις θα απασχολήσουν και πάλι το συμβούλιο του νησιού και στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης,
που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα, θα δούμε τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορούν τον συμπαίκτη τους για υποκρισία.

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα μιλώντας στις προσωπικές συνεντέυξεις μπροστά στην κάμερα,
θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει και στην Ασημίνα η οποία την κατηγόρησε εμμέσως.

Survivor All Star οι δηλώσεις της Καρολίνας για την αγάπη

«Όταν μιλάμε για αγάπη μιλάμε για το ότι η αγάπη δεν έχει ωραία, δε μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας και τα λοιπά,
είναι ανθρώπινο κατά βάση. Πραγματικά δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και κατά πόσο θα φάει την ποινή όλη ομάδα,
γιατί όταν υπάρχει αγάπη δεν υπάρχει όριο».

Η απάντησή της στα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Το τι θέλω εγώ πως το θέλω εγώ αφορά εμένα. Οι φωνές οι περαιτέρω ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας τα προσωπικά του αφορά εκείνον γι’ αυτό λέγονται προσωπικά.
Το μόνο που μπορώ να δώσω μια δικαιολογία είναι στο νεαρό στην ηλικία της Ασημίνας,
που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου και τα λοιπά. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει την σχέση του άλλου, τι να πω “δε μου αρέσει;”, το θεωρώ κατινιά».

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στο Βόλο: Σκοτώθηκαν ο άντρας και το παιδί της και σήμερα «έσβησε» και η μητέρα

Το παράπονο του Μάριου Πρίαμου

«Γιατί δεν μας το είπαν στην καλύβα;» αναρωτιέται στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αντιτάχθηκε και εκείνος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για την τοποθέτησή της, τονίζοντας ότι «Αυτό που έχουμε με την Καρολίνα δεν αφορά κανέναν».

Survivor All Star: Τοποθετήθηκε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Είπε συγκεκριμένα «ο Γιώργος έκανε μία ανακοίνωση βασικά ξεκίνησε να μιλάει, για κανόνες του παιχνιδιού και αφορούσε τον Μάριο με την Καρολίνα και η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί τα παιδιά, όπως έχω βρεθεί και εγώ με το Σάκη με πάρα πολύ κόπο. Οι καλύβες μας είναι αρκετά μακριά και για να βρεθείς με τον άλλον
πρέπει να πεις μέσα από το δάσος. Είχαμε κοπεί παντού από τα φύλλα και τα λοιπά αλλά βρεθήκαμε, πήρα εγώ την Καρολίνα πήρε ο Σάκης τον Μάριο οπότε έγινε μία συνάντηση. Από κει και πέρα καταλαβαίνουμε όλοι τους κανόνες του παιχνιδιού».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: