Δύσκολη μέρα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, είχε ατύχημα με το αμάξι του: Το τροχαίο δεν καταγράφηκε από την Τροχαία

January 24, 2023

Δύσκολη μέρα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, είχε ατύχημα με το αμάξι του: Το τροχαίο δεν καταγράφηκε από την Τροχαία


Διαφ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου το βράδυ της Δευτέρας ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο στο οποίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και κανείς τραυματισμός σημειώθηκε στη Φιλελλήνων λίγο μετά το ύψος της Σουρή.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου είχαν ένα τροχαίο, που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό. Το ζευγάρι επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ., όταν το δεύτερο αυτοκίνητο πέρασε κόκκινο σηματοδότη στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος.Υλικές ζημιές σημειώθηκαν από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Παράλληλα δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Τροχαίας, καθώς οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.



Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος του Mega, Χριστίνα Κοραή, τονίζοντας πως και ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου δεν τραυματίστηκαν και είναι καλά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: