Σταμάτησε να τρώει ένα πράγμα και έχασε 20 κιλά: Το μυστικό της Κατερίνας Ζαρίφη, που την άφησε μισή

January 24, 2023

Σταμάτησε να τρώει ένα πράγμα και έχασε 20 κιλά: Το μυστικό της Κατερίνας Ζαρίφη, που την άφησε μισή



Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, τον τελευταίο καιρό, αφού κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν.



Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχασε 20 κιλά με σκληρή δουλειά και μάχη με τον εαυτό της, αφότου νόσησε με κορονοϊό.

Πως έχασε τα περιττά κιλά η Κατερίνα Ζαρίφη

Όπως έχει αποκαλύψει δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά ξεκίνησε να προσέχει τα γεύματά της, έκοψε το λιπαρό φαγητό και σταμάτησε να τρώει junk food.

Όπως υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη «εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα».

«Ντρέπεσαι για τον πολύ μεγαλύτερο άντρα σου»: Ο γάμος της Μαρίας Λέκκα και η πραγματική διαφορά ηλικία τους

Και συμπληρώνει η Κατερίνα Ζαρίφη «είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Το μυστικό της Κατερίνας Ζαρίφη για απώλεια κιλών

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη κατέληξε «το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

Κατερίνα Ζαρίφη δίαιτα

Κατερίνα Ζαρίφη δίαιτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: