Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, σε άσχημη κατάσταση μετά τα όσα είπε η Καρολίνα για αυτόν

January 24, 2023

Δύσκολες ώρες για την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, σε άσχημη κατάσταση μετά τα όσα είπε η Καρολίνα για αυτόν



Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον Πάνο Παπαδόπουλο και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, στην προδοσία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και στα πλάνα με τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Καρολίνας και Μάριου.



Η στεναχώρια του Περικλή Κονδυλάτου για την προδοσία που βίωσε

Όπως υπογράμμισε ο σχεδιαστής κοσμημάτων «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρόλινα. Νόμιζα ότι αυτό που ζούσαμε και έξω και πριν ότι θα προσμετρούσε με κάποιο τρόπο, έστω και για κάποιο διάστημα. Είναι μια προδοσία αυτό. Δεν ξέρω, προδοσία θες να το πεις; Γαϊδουριά, γουρουνιά; Δεν ξέρω πώς λέγεται».

Ο Περικλής Κονδυλάτος επικοινώνησε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου

Σχετικά με την Καρολίνα και τον Μάριο, ο Περικλής Κονδυλάτος επεσήμανε «νιώθω πολύ άσχημα, γιατί γνωρίζω κάποιους ανθρώπους που εμπλέκονται μαζί τους. Τι να σχολιάσω; Είναι μία άβολη κατάσταση που καλύτερα να ασχοληθούν αυτοί που τους αφορά άμεσα. Η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου είναι φίλη μου, έχει πάθει τεράστιο σοκ».

Τύχη-“βουνο” τη χρονιά του Λαγού: Αυτά τα 4 ζώδια θα βγάλουν πολλά λεφτά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Στο μεταξύ, η κάμερα της εκπομπής του Alpha “Super Κατερίνα” συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου και η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο.

Όπως υπογράμμισε φανερά ενοχλημένη «ελάτε κορίτσια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε» και έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα αυτό στον αέρα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επεσήμανε πώς η τραγουδίστρια θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αντίδρασή της ήταν ξεκάθαρα τακτική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: