«Ομολόγησε την πράξη του» – «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου»: "Σφαγή" Λαζόπουλου – Κούγια, οι κατηγορίες-"φωτιά"

January 24, 2023

«Ομολόγησε την πράξη του» – «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου»: “Σφαγή” Λαζόπουλου – Κούγια, οι κατηγορίες-“φωτιά”


Διαφ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στο “Πρωινό”, έδωσε την απάντησή του στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με τις οποίες έχει χτυπήσει τον ηθοποιό και έχει πάει στα δικαστήρια.Ο Λάκης Λαζόπουλος ανήκει στο θέατρο

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο».

Ο χαρακτηρισμός του Λάκη Λαζόπουλου για την πράξη που παραδέχτηκε ο Αλέξης Κούγιας

Και συμπληρώνει ο Λάκης Λαζόπουλος «αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα. Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη…».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην ίδια εκπομπή και επεσήμανε «έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου. Ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102» και πρόσθεσε για την υγεία του «δίνω μία μάχη κάθε μέρα, γι’ αυτό και φεύγω το πρωί στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση και γυρίζω με τη μεσημεριανή, κάνω θεραπεία το απόγευμα, πηγαίνω στο γραφείο μου…Έχω μάθει να ζω από αυτήν την κατάσταση και από ό,τι μου λένε οι γιατροί, ευτυχώς το πρόλαβα και μάλλον δεν θα πεθάνω από αυτό. Θα πεθάνω από κάτι άλλο στη ζωή μου, μακάρι να ζήσω αρκετά χρόνια».

«Πολλά με πονάνε αλλά τα κρύβω»: Σπάει τη σιωπή του ο Χατζηγιάννης 2 χρόνια μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια

Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε «τι να πει αυτό το νούμερο τώρα… Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος σφαίρα βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: