23χρονη είναι «παγιδευμένη» στο σώμα ενός 8χρονου κopιτσιού [βίντεο]

January 23, 2023

23χρονη είναι «παγιδευμένη» στο σώμα ενός 8χρονου κopιτσιού [βίντεο]


Διαφ.

Μια 23χρονη γυναίκα έχει «παγιδευτεί» στο σώμα ενός 8χρονου κopιτσιού.

 



Με ύψος 1,16 μ., η Shauna Rae Lesick έχει το μέσο ύψος ενός μαθητή της τρίτης δημοτικού και ζυγίζει μόλις 50 κιλά.

Η καχεκτική ανάπτυξή της είναι παρενέργεια της θεραπείας για καρκίνο του εγκεφάλου όταν ήταν βρέφος και συχνά την περνούν για παιδί.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσωπική της ζωή λόγω της κατάστασής της, αποκαλύπτοντας κάποτε τους φόβους των γονιών της ότι θα προσέλκυε παιδόφιλους λόγω της παιδικής της εμφάνισης.

Πώς γνωρίστηκε με το ταίρι της

Όμως, σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της ριάλιτι σειράς της TLC «I Am Shauna Rae», η νεαρή κοπέλα έκανε ένα μεγάλο άλμα στον έρωτα, αποκαλύπτοντας πώς συνδέθηκε με τον 26χρονο Dan Swygart από την Ουαλία, ο οποίος την προσέγγισε και της έστειλε λουλούδια αφού παρακολούθησε την πρώτη σεζόν της εκπομπής της.

«Ο Dan και εγώ γνωριστήκαμε μέσω των oscial media και μιλήσαμε για δύο μήνες. Ταξιδεύει πολύ συχνά, οπότε δεν έχει υπηρεσία παντού όπου πηγαίνει», εξήγησε. «Απλά τα βρήκαμε και έχουμε πολλά κοινά στη ζωή μας».

Η Shauna σημείωσε ότι «πάντα ήθελε να ταξιδεύει» και οι περιπέτειες του Dan ήταν που «της κίνησαν το ενδιαφέρον». «Είναι απλά ένας καλός τύπος», πρόσθεσε.

Αφού τη γνώρισε, ήρθε στη γενέτειρά της, στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, για να τη γνωρίσει από κοντά. Πέρασαν την ημέρα σε ένα ενυδρείο και σε ένα escape room μαζί με την 18χρονη ετεροθαλή αδελφή της Rylee.

«Η Rylee και εγώ ήμασταν και οι δύο πολύ αγχωμένες γιατί δεν ξέραμε τι ήθελε», παραδέχτηκε η Shauna. «Επίσης, μιλούσε και στις δυο μας περιστασιακά, οπότε δεν ξέραμε ποια του άρεσε».

Την επόμενη φορά που ο Dan επισκέφθηκε τη Shauna, πήγε στο σπίτι της για να φτιάξει ρολά σούσι. Εκείνη τον σύστησε στη μητέρα της και στον πατριό της, την Patty και τον Mark Schrankel, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μην τον στριμώξουν.

Πώς προέκυψε η κατάστασή της

Η Shauna ήταν ειλικρινής σχετικά με το πώς οι γονείς της ανησυχούν ότι θα προσελκύσει παιδόφιλους λόγω της παιδικής της εμφάνισης.

Ήταν έξι μηνών όταν διαγνώστηκε με επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τρία χρόνια χημειοθεραπείας. Αν και η θεραπεία ήταν επιτυχής, κατέστησε την υπόφυσή της σχεδόν αδρανή, εμποδίζοντας την ανάπτυξή της.

Μεγάλωσε άλλα οκτώ εκατοστά με τη βοήθεια ενέσεων συνθετικών ορμονών, αλλά όταν ήταν 16 ετών, ο γιατρός της είπε ότι τα οστά της είχαν ενωθεί και δεν επρόκειτο να μεγαλώσει άλλο. Ήταν μόλις λίγες ίντσες μακριά από τα 1,20 μέτρα.

Η Patty ήθελε να μάθει αν ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι και πόσο συχνά μιλούσαν, κάτι που ο Dan είπε ότι ήταν σχεδόν καθημερινό σε εκείνο το σημείο.

«Δεν εκνευρίζομαι πραγματικά από την οικογένειά μου όταν θέτουν αυτές τις ερωτήσεις. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό με τον Dan. Το αφήνω κατά κάποιο τρόπο να περάσει όπως μπορεί, αλλά είναι ωραίο να προσπαθώ να δω αν μπορεί να απαντήσει», είπε η Shauna.

Ο Dan έδειχνε εμφανώς άβολα με την ανάκριση, αλλά ήταν ανοιχτός σχετικά με το πώς ήθελε να πάρει την κόρη τους σε όλο τον κόσμο μαζί του στα ταξίδια του.

«Νομίζω ότι ο Dan θα ήταν ένα πολύ καλό ταίρι για τη Shauna επειδή είναι πολύ έξυπνος και περιπετειώδης. Η Shauna είναι έξυπνη αλλά όχι πολύ περιπετειώδης», είπε ο πατριός της στην κάμερα. «Νομίζω ότι θα μπορούσε να τη βγάλει από τη ζώνη άνεσής της, αλλά και να την κάνει ασφαλή».

Η Shauna παραδέχτηκε ότι δεν είναι σίγουρη για το τι την περιμένει στο μέλλον με τον Dan, επειδή φοβάται να ξεκινήσει μια σχέση εξ αποστάσεως.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω σκεφτεί πραγματικά, αν ο Dan και εγώ είχαμε σχέση, πώς θα φαινόταν αυτό», εξήγησε. «Υποθέτω ότι μάλλον θα δοκιμάζαμε την εξ αποστάσεως σχέση, αλλά έχω υπάρξει σε σχέση εξ αποστάσεως. Δεν είναι το καλύτερό μου».

Σημείωσε ότι είτε θα έπρεπε να εγκατασταθεί κάπου, είτε θα έπρεπε να αρχίσει να ταξιδεύει μαζί του. Της είχε ήδη ζητήσει να πάει μαζί του στη Μαλαισία για να είναι η συνοδός του σε έναν γάμο.

«Ο Dan να πάρει τη Shauna έξω από τη χώρα, νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο. Νομίζω ότι θα περνούσε καλά», είπε ο πατριός της. «Δεν είμαι τόσο σίγουρη γι’ αυτό», πρόσθεσε η μητέρα της.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον Νταν να την επισκέπτεται ενώ εκείνη ήταν μπαργούμαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Μοιράστηκαν έναν αμήχανο αργό χορό πριν φύγει. «Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναδώ τον Dan», είπε στην κάμερα. «Θα επιστρέψει».

iefimerida


Πηγή

Διαβάστε επίσης: