«Δυστυχώς έμαθαν τα πάντα»: Το δράμα των 3 παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε σε ένα φρικτό έγκλημα

January 24, 2023

«Δυστυχώς έμαθαν τα πάντα»: Το δράμα των 3 παιδιών της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε σε ένα φρικτό έγκλημα


Διαφ.

H Ανθή Λινάρδου βρήκε τραγικό θάνατο από το σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια την έθαψε σε χωράφι, στην Κοζάνη, πριν από επτά χρόνια.



Επτά χρόνια μετά το έγκλημα στην Κοζάνη, τα τρία παιδιά της άτυχης γυναίκας ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, ενώ η δίκη του συζυγοκτόνου αναβλήθηκε στο εφετείο.

Φρικτό θάνατο βρήκε η Ανθή Λινάρδου από τα χέρια του συζύγου της

Η άτυχη γυναίκα είχε πέσει νεκρή από τα χτυπήματα του άντρα της, που την έθαψε σε χωράφι για να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια.

Καταβεβλημένη εμφανίστηκε, χθες, Δευτέρα, η μητέρα της Ανθής Λινάρδου στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, μαζί με στενούς συγγενείς της, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της και αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια με την απώλεια της κόρης της.

Ερωτηθείσα για το τι περιμένει από το δικαστήριο, απάντησε «τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο, τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα».

Εφιάλτης για γυναίκα στα Καμένα Βούρλα: Έπεσε στο μπάνιο και έμεινε εκεί αβοήθητη και νηστική για 3 ημέρες

Οι συγγενείς της Ανθής Λινάρδου, σε όλη αυτή την μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές, αναμένοντας από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση.

Συντετριμμένα τα παιδιά της Ανθής Λινάρδου

Τα τρία παιδιά της αδικοχαμένης γυναίκας σήμερα είναι 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της και έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς καταδίκασε ομόφωνα, το 2017, σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, τον σύζυγό της, για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του, τον Ιανουάριο 2016, στο Βελβεντό Κοζάνης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ μετέτρεψε την πρόταση του εισαγγελέα από δύο χρόνια για περιύβριση νεκρού σε ένα έτος.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος δράστης ομολόγησε ότι την σκότωσε και την έθαψε το σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Ανθή Λινάρδου γυναικοκτονία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: