"Η Αντελίνα Βαρθακούρη με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα": Ο 20χρονος Νίκος αιφνιδίασε τους κριτές με την αποκάλυψη

January 25, 2023

“Η Αντελίνα Βαρθακούρη με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα”: Ο 20χρονος Νίκος αιφνιδίασε τους κριτές με την αποκάλυψη


Διαφ.

To Masterchef επέστρεψε στις οθόνες μας, και οι 3 κριτές θα μας κρατήσουν και φέτος παρέα μέσα από τις κουζίνες.. και τις μαγειρικές τους συμβουλές. Οι auditions για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής έχουν πάρει “φωτιά” και οι διαγωνιζόμενοι κερδίζουν το ενδιαφέρον μας είτε μαγειρικά,
είτε τηλεοπτικά καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν μια ξεχωριστή ιστορία να διηγηθούν.MasterChef

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν γνωρίσαμε τον Νίκο, έναν 20χρονο με που δούλευε ως φωτογράφος. Ο Νίκος Κοντός συμμετείχε στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής διεκδικώντας έτσι μια θέση στο σπίτι του Masterchef.

Αυτό που μας κέρδισε την προσοχή επίσης, ήταν η αναφορά του στην Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα.

«Έχω συνεργαστεί με κάποια πρακτορεία εδώ στην Αθήνα και έχω συνεργαστεί και σε ένα άλλο κανάλι ως φωτογράφος. Υπάρχει μία συνεργασία για την οποία είμαι περήφανος που έχει γίνει,
είναι με την κυρία Αντελίνα Βαρθακούρη», ανέφερε ο 20χρονος διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Και πρόσθεσε: «Η σχέση μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πάρα πολύ καλή. Την αγαπώ πάρα πολύ, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία», είπε ο 20χρονος στο MasterChef.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: