Σε κακή κατάσταση η Δέσποινα Μοιραράκη: «Λέω στον εαυτό μου "Που την βρίσκεις την δύναμη;", πέφτω πολύ»

January 25, 2023

Σε κακή κατάσταση η Δέσποινα Μοιραράκη: «Λέω στον εαυτό μου “Που την βρίσκεις την δύναμη;”, πέφτω πολύ»


Διαφ.

Την πρώτη της κοινωνική έξοδο πραγματοποίησε η Δέσποινα Μοιραράκη επτά μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.



Η γνωστή επιχειρηματίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, αλλά και στο γεγονός πως προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατό του, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο της στην δουλειά.

«Ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, προτίμησα να πάω στο Παλλάς, είναι και οι επιχειρηματίες πολύ φίλοι μου και μου το είχαν ζητήσει. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα, το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες φορές λέω και εδώ η ίδια στον εαυτό μου “Δέσποινα που την βρίσκεις την δύναμη;” γιατί υπάρχουν στιγμές που πέφτω πολύ», είπε φορτισμένη η Δέσποινα Μοιραράκη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.




 

Άννα Μαρία: Ιδού το πολυτελές ρετιρέ των 250τμ με το τεράστιο μπαλκόνι που έζησε τις τελευταίες στιγμές με τον Κωνσταντίνο

«Κάποιες φορές μπορεί να πάω και σε κάποια εκδήλωση και να θυμηθώ κάτι που κάναμε με τον Γιάννη, γιατί είχαμε μια πολύ καλή και ιδιαίτερη σχέση, κάνεις αυτό το flash back και ίσως στεναχωριέσαι περισσότερο. Έχω όμως και τα παιδιά, τα οποία έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ και τα τρία, έβλεπαν τη ζωή που είχα με τον άντρα μου και είναι στεναχωρημένα», πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: