Ηλίας Ψινάκης: Τον ρώτησαν για την αληθινή σχέση του με τον Ρουβά κι ο ανιχνευτής ψεύδους έδειξε… ψέματα

January 25, 2023

Ηλίας Ψινάκης: Τον ρώτησαν για την αληθινή σχέση του με τον Ρουβά κι ο ανιχνευτής ψεύδους έδειξε… ψέματα



Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά, στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Έλεος», με την Αννίτα Πάνια, χθες, Τρίτη, τα μεσάνυχτα.



Σε ανιχνευτή ψεύδους ο Ηλίας Ψινάκης

Ειδικότερα, λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους καλεσμένο, τον Αντώνη Σρόιτερ, η παρουσιάστρια έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους και ο μάνατζερ κλήθηκε να απαντήσει σε όλα.

Τα ψέματα του Ηλία Ψινάκη για τον Σάκη Ρουβά και τη σχέση του

Ερωτηθείς «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;», εκείνος απάντησε «να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις», αλλά σύμφωνα με τον ανιχνευτή, έλεγε ψέματα.

«Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα», σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης.

Επίσης, η Αννίτα Πάνια τον ρώτησε αν ισχύει πως ο πατέρας του τον είχε αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές και ο μάνατζερ απάντησε καταφατικά, με το μηχάνημα να δείχνει αλήθεια.

Στην ερώτηση «έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;», απάντησε «βέβαια» και ήταν όντως αλήθεια, αλλά στο «αν αυτό το διάστημα είναι σε σχέση», είπε «όχι» και ο ανιχνευτή ψεύδους έδειξε ότι απάντησε ψέματα.

Τέλος, στην ερώτηση «έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», ο μάνατζερ παραδέχτηκε «ναι, βάζω λίγο», αφήνοντας την παρουσιάστρια άφωνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: