Κορίνα Τσοπέη: H Ελληνίδα Μις Υφήλιος του 1964 παραμένει μια κούκλα και στυλάτη στα 75 της χρόνια

January 24, 2023

Κορίνα Τσοπέη: H Ελληνίδα Μις Υφήλιος του 1964 παραμένει μια κούκλα και στυλάτη στα 75 της χρόνια


Διαφ.



Αν η ομορφιά σου είναι φυσική δεν γίνεται να την χάσεις όσο χρονών και αν φτάσεις. Ο λόγος για την Ελληνίδα Μις Υφήλιος του 1964, την Κορίνα Τσοπέη η οποία είχε κάνει όλο τον πλανήτη να μιλάει για την ομορφιά της.

Η ζωή της σήμερα

Η ίδια μετά από δύο γάμους και την απόκτηση τριών γιων μένει στην Αμερική, ωστόσο επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, όπως έκανε και τα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο βετεράνος δημοσιογράφος του κοσμικού ρεπορτάζ, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της από την επίσκεψη της τις μέρες των γιορτών και κάπως έτσι είδαμε πως είναι σήμερα η πανέμορφη Ελληνίδα.

Η ΚορίναΤσοπέη σήμερα

«Και πως πέρασαν οι γιορτές…σαν την επίσκεψη ενός προσώπου στη μοναξιά μου που έφερε αναμνήσεις και νοσταλγία… Και να έχουν φύγει χρόνια, γεγονότα, άνθρωποι και μείναμε εμείς να θυμόμαστε… Και μιά ακόμη φωτογραφία, απίστευτο γιά μένα ότι έφτασα σε μιά ηλικία που με θαυμάζουν ή με λυπούνται… Και εσείς εδώ που ίσως με βαρiόσαστε με τις αναρτήσεις μου…

Αχ ρε Κορινάκι, έχω εδώ μιά λίστα με δεκάδες διασημότητες που γνωρίσαμε στη ζωή μας – έπρεπε να μπούμε στο Γκίνες», έγραψε ο γνωστός φωτογράφος.

Οι δύο της γάμοι

Το 1968 παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό Στίβεν Ζαξ με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους. Ωστόσο το ζευγάρι ακολούθησε ξεχωριστούς δρόμους.

Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον κινηματογραφικό και θεατρικό μάνατζερ Φρέντι Φιλντς με τον οποίο έζησε ευτυχισμένη μέχρι το θάνατό του το 2007 και ακολούθως συνέχισε τη ζωή της στην Αμερικά με τα παιδιά και τα εγγόνια της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: