Αντώνης Σρόιτερ: «Βαριέμαι να τσακωθώ, στις έντονες στιγμές αλλάζω δωμάτιο, ακόμα και σπίτι»

January 25, 2023

Αντώνης Σρόιτερ: «Βαριέμαι να τσακωθώ, στις έντονες στιγμές αλλάζω δωμάτιο, ακόμα και σπίτι»



Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Αντώνης Σρόιτερ στην πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο MEGA.



Ο επί 14 χρόνια anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, βρέθηκε στο στούντιο και παραχώρησε μία ειλικρινή συνέντευξη. Μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία, τον γάμο του με την Ιωάννα Μπούκη, τις κόρες τους αλλά και για άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του.
«Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αποφεύγει τσακωμούς και εντάσεις. «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Κλαίει ασταμάτητα»: Μαμά σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη, η νέα ανάρτηση για τις δυσκολίες της μητρότητας

Και πρόσθεσε: «Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει».

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, ειναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», εξομολογήθηκε για τις στιγμές έντασης με τη σύζυγό του.

Όσο για τον γάμο του με την Δήμητρα Αιγινίτη; «Ήταν fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου», σχολίασε ο Αντώνης Σρόιτερ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: