«Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του»: Ο λόγος που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στεγνά τον Κωνσταντίνο Βασάλο

January 25, 2023

«Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του»: Ο λόγος που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε στεγνά τον Κωνσταντίνο Βασάλο


Διαφ.

Συνέντευξη στο “Πρωινό Μας” έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αναφέρθηκε στο Survivor, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε εκφράσει δημόσια την πικρία του για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου, αφού και εκτός survivor είναι φίλοι και η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν δίστασε να πάρει το μέρος του “Μισθοφόρου” και να τονίσει ότι έκανε λάθος ο Βασάλος!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο εγκέφαλος, και το λέω θετικά, στα ματσαρίσματα. Είναι πολύ έξυπνος στο πώς θα ματσάρουμε. Ο Κώστας είναι σαν να έχει γράψει τη βίβλο της στρατηγικής».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Και υπογράμμισε σχετικά με την πικρία του Αναγνωστόπουλου: «Εγώ συμφωνώ με τον “Μισθοφόρο” σε αυτή τη φάση και διαφωνώ λίγο με τον Κωνσταντίνο, γιατί έπρεπε να πάει και να συμπαρασταθεί στον Κώστα. Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του. Ο Κωνσταντίνος με τον Κώστα είναι πιο κοντά μαζί από όλη τη μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι διαχυτικός, δεν παίρνει τηλέφωνα, αλλά εκεί μέσα θα έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Sorry, αλλά είμαι δίκαιη» παραδέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό Μας:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: