«Κλαίει ασταμάτητα»: Μαμά σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη, η νέα ανάρτηση για τις δυσκολίες της μητρότητας

January 25, 2023

«Κλαίει ασταμάτητα»: Μαμά σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη, η νέα ανάρτηση για τις δυσκολίες της μητρότηταςΜία νέα περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς έγινε πολύ πρόσφατα νέα μανούλα και φροντίζει να μας ενημερώνει για τα νέα τηςΗ γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και παρότι απολαμβάνει τον ρόλο της μαμάς, δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και τη νέα καθημερινότητα στην οποία πρέπει να προσαρμοστεί.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/1 στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη σε… απόγνωση να προσπαθεί να κοιμίσει τον γιο της που δεν φέρεται και πολύ πρόθυμος να της κάνει τη χάρη.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα! Θέλει μόνο αγκαλιά και γάλα» σημείωσε η Ιωάννα Τούνη, ενώ στο αμέσως επόμενο στόρι της ακούμε τον γιο της να κλαίει την ώρα που εκείνη επισημαίνει: «Μόλις (νόμιζα) ότι τον είχα κοιμίσει και τον άφησα από την αγκαλιά μου».Πηγή

Διαβάστε επίσης: