Στο αυτοκίνητο με την αγαπημένη του: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαιώνει με ένα βίντεο τη νέα του σχέση

January 25, 2023

Στο αυτοκίνητο με την αγαπημένη του: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαιώνει με ένα βίντεο τη νέα του σχέση



Τέλος στις εικασίες βάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και επιβεβαιώνει την νέα του σχέση με βίντεο στο Instagram μαζί με την νέα αγαπημένη του.



Πριν λίγες ημέρες «φούντωσαν» οι φήμες για τη νέα αγαπημένη του Γιώργου Αγγελόπουλου, έπειτα από βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου από νυχτερινή έξοδο του ζευγαριού.

Ο νικητής του Survivor του 2017 αποφάσισε, λοιπόν, να βάλει τέλος στις εικασίες και να επιβεβαιώσει την νέα του σχέση ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram μαζί με την Δήμητρα Βαμβακούση.

Η σύντροφος του , γνωστού σε όλους ως, Ντάνου ανέβασε το βίντεο πρώτη στον λογαριασμό της και ο Γιώργος Αγγελόπουλος το αναδημοσίευσε επισημοποιώντας ουσιαστικά τα όσα ακούγονταν για τους δυο τους το τελευταίο διάστημα.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι 27 ετών, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ είναι γνωστή για την συμμετοχή της στο Survivor του 2019 όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο τον τίτλο πήρε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια εργάζεται ως γυμνάστρια, ενώ το προφίλ της στο Instagram μετρά σχεδόν 100 χιλιάδες followers.

Η σύντροφος του Ντάνου το 2015 διεκδίκησε και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, ενώ λίγους μήνες αργότερα της αφαιρέθηκε ο τίτλος, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: