«Επέλεξες να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας»: Το σπαρακτικό αντίο της Εριέττας Κούρκουλου

January 26, 2023

«Επέλεξες να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας»: Το σπαρακτικό αντίο της Εριέττας Κούρκουλου


Διαφ.

Αποχαιρέτησε η Εριέττα Κούρκουλου τον αγαπημένο της τετράποδο Bane κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του.Δημοσιεύοντας μια σειρά με φωτογραφίες δίπλα στον Bane η Εριέττα Κούρκουλου ενημέρωσε για την απώλειά του – Δες αναλυτικά την ανάρτηση:

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας.

Ένας άρχοντας – Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να «ανήκεις» ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.
Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: