Μαθεύτηκε από τη φίλη της: Ο λόγος που η Νόρα Βαλσάμη δεν είπε «αντίο» στον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου

January 26, 2023

Μαθεύτηκε από τη φίλη της: Ο λόγος που η Νόρα Βαλσάμη δεν είπε «αντίο» στον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου


Διαφ.

Μετά από πολύμηνη μάχη στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, που τον ταλαιπωρούσαν, ο Ερρίκος Ανδρέου “έφυγε” σε ηλικία 84 ετών.



Στην κηδεία του ήταν πλήθος κόσμου και πολλοί συνάδελφοί του που ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο. Τραγική φιγούρα ο γιος του και ηχηρή η απουσία της συντρόφου του, Νόρας Βαλσάμη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από 50 χρόνια με τον έναν να είναι δίπλα στον άλλο σε όλες τις δυσκολίες, που έμελλε να έρθουν στη ζωή τους.

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε την Τρίτη 24/1, ωστόσο όλοι παρατήρησαν την απουσία της αγαπημένης ηθοποιού και συζύγου Νόρας Βαλσάμη.
Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα έγινε γνωστό την Τετάρτη 25/1, πως η γυναίκα δεν έδωσε το παρόν στο τελευταίο αντίο, καθώς βρίσκεται στη Σύρο και μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, που καθιστούν τη μεταφορά της πιο δύσκολη.

Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε η Νόρα Βαλσάμη από την κηδεία του συζύγου της
«Εγώ νομίζω, πως ο βασικός λόγος είναι το πένθος και όχι τα κινητικά προβλήματα, αυτά είναι διαχειρίσιμα. Είναι στη Σύρο, γιατί είναι επίπονο, είναι ο άνθρωπος της για πάνω από 50 χρόνια, δεν έχει γνωρίσει άλλον, είναι το ταξίδι, είναι πολλά», είπε η φίλη της κας Νόρας Βαλσάμη, Νταίζη Λεμπέση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: