«Τρέμει» ο Δάνος Μουρατίδης: Η Νικολούλη… επιστρέφει στην Κική Κούσογλου, η κοινή φωτογραφία και το σημείωμα

January 26, 2023

«Τρέμει» ο Δάνος Μουρατίδης: Η Νικολούλη… επιστρέφει στην Κική Κούσογλου, η κοινή φωτογραφία και το σημείωμα



Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει με την Αγγελική Νικολούλη και η δημοσιογράφος γυρνά τον χρόνο πίσω και ταξιδεύει με την εκπομπή της, στη δολοφονία της Κικής Κούσογλου.



Ειδικότερα, 18 χρόνια πριν στην Βέροια μία υπόθεση, με την δική της έρευνα και βοήθεια εξιχνιάστηκε και ένα μικρό πλάνο στο νέο τρέιλερ της εκπομπής, πρόδωσε το θέμα της και κάποιοι θα χάσουν ξανά τον ύπνο τους.

Αγγελική Νικολούλη: Η εκπομπή επιστρέφει την Παρασκευή με τη δολοφονία της Κικής Κούσογλου

Επιστροφή, λοιπόν, με την υπόθεση της δολοφονίας της Κικής Κούσογλου, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Δάνη Μουρατίδη το 2005. Με τα στοιχεία που τότε είχε προσκομίσει η Αγγελική Νικολούλη είχαν οδηγηθεί οι αρχές στη σύλληψή του. Ο ίδιος όμως έχει πλέον αποφυλακιστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)

Το χρονικό της δολοφονίας της Κικής Κούσογλου

Η δημοσιογράφος είχε μεταβεί στη Βέροια μόλις γνωστοποιήθηκε η εξαφάνιση της Κικής. Ο σύντροφός της στην πρώτη συνάντησή και στις μετέπειτα τηλεφωνικές του συνομιλίες μαζί της, έλεγε πως αναζητούσε διαρκώς την αγαπημένη του: «Πριν πάω στην αστυνομία την ξαναπήρα τηλέφωνο. Επειδή έκανα ταξίδι 5,5 ώρες για να επιστρέψω πάλι εδώ, λίγο η μοναξιά… την πήρα στο τηλέφωνο και ήταν κλειστό».

Η Αγγελική στο πρώτο μέρος της συνέντευξης μαζί του, είχε κάνει ένα μικρό οδοιπορικό στην περιοχή και εκείνος ψύχραιμος μιλούσε για την σχέση τους.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής μαζί του, βρίσκεται στο δωμάτιο του εγκλήματος εκεί που έμενε το ζευγάρι. Στην αρχή τον παραπλανεί, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τον έρωτά τους, βλέποντας το άλμπουμ με τις κοινές τους φωτογραφίες.

Δεν μπορεί να… μιλήσει ο Παύλος Γλύξμπουργκ, μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μοναδική φράση που είπε

Εκείνος αμήχανος της λέει πως λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί, της είπε να τον περιμένει να ξεκουραστεί για λίγο: «Όταν όμως ξύπνησα, είχε φύγει».

Η Νικολούλη είχε ήδη καταλάβει την ενοχή του όχι μόνο από τις αμήχανες εκφράσεις του, αλλά από την έκπληξή του όταν του ανακοίνωσε πως η Κική κρατούσε ημερολόγιο. Η δημοσιογράφος το είχε μελετήσει και ήταν σίγουρη πια πως είχε απέναντί της τον δολοφόνο της κοπέλας.

Εκεί υπήρχε και η φράση της: «Και αν με πλήγωσες, εγώ σε συγχωρώ. Και αν εσύ δεν μ’αγάπησες εγώ σ’αγαπώ και αν εσύ με σκότωσες εγώ ακόμη ζω. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας, όλα είναι μία ιδέα. Εσύ; Ο μεγαλύτερος μου έρωτας η πρώτη μου αγάπη ή απλά μία ιδέα που καρφώθηκε στο μυαλό μου για τρία χρόνια»;

Οι έρευνες της αστυνομίας με την βοήθεια των στοιχείων της Αγγελικής Νικολούλη, στράφηκαν ξανά εναντίον του και εκείνος 20 μέρες μετά τον φόνο, ομόλογησε.

Παραδέχτηκε πως την στραγγάλισε πάνω σε ένα καυγά τους, λόγω της ζήλιας του και εξαιτίας ενός μηνύματος που εντόπισε το κινητό της, μιλώντας άσχημα για εκείνον σε μία φίλη της. Υπέδειξε το σημείο που αρχικά φύλαξε το πτώμα της και στη συνέχεια εκεί που το έθαψε με την βοήθεια ενός συγγενή του.

Δάνος Μουρατίδης: Παντρεύτηκε και ζει στο εξωτερικό ο δολοφόνος της Κικής Κούσογλου

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού και μέχρι πέρσι βρισκόταν στις φυλακές των Διαβατών στην Θεσσαλονίκη. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ανέφερε πριν μερικές εβδομάδες, ότι ο Μουρατίδης έχει ήδη εκτίσει την ποινή του και ζει στο εξωτερικό έχοντας μάλιστα παντρευτεί.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα έχει και τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειας και της περιοχής της Βέροιας στις τελευταίες αυτές εξελίξεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: