«Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη…»: Έξαλλος ο Κουδουνάρης τα… χώνει στην Emilia κι αυτή «καταρρέει»

January 26, 2023

«Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη…»: Έξαλλος ο Κουδουνάρης τα… χώνει στην Emilia κι αυτή «καταρρέει»Ένταση επικράτησε στο επεισόδιο της χθεσινής εκπομπής του «Μy Style Rocks», όταν η Emilia Vodos εμφανίστηκε ενοχλημένη με τη βαθμολογία που δέχτηκε στις 24/1 από την κριτική επιτροπή.«Πρέπει να απολογηθώ για κάτι;» τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την παίκτρια να ζητά να μάθει τον λόγο που στη χθεσινή της εμφάνιση της βαθμολόγησε με άσσο.

«Την ώρα που σου εξηγούσα τη βαθμολογία μου που δε με άκουγες γιατί έκανες πλάκα στον κύριο Σκουλό τη θυμάσαι; Αυτή τη στιγμή τη θυμάσαι: Εγώ σου εξήγησα γιατί σου έβαλα 1» απάντησε ο κριτής με την Εmilia να αρχίζει να συγκρίνει το δικό της λουκ με εκείνο άλλων κοριτσιών.

Ξέσπασε σε κλάματα η Emilia: «Είναι άδικο»

«Θες να μιλήσουμε για εσένα ή για τα άλλα κορίτσια;» τη ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης με την παίκτρια να συνεχίζει να διαμαρτύρεται λέγοντας πως είναι άδικο όλο αυτό που και πως το δικό της λουκ ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με εκείνο που παρουσίασαν άλλα κορίτσια.

«Δεν νομίζω πως είναι δίκαιο! Είναι άδικο. Είναι απόλυτα άδικο! Είναι απόλυτα άδικο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η 25χρονη καλλονή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ μετά από μια έντονη αψυμαχία με την κριτική επιτροπή.

«Μούδιασμα» για όσους έχουν το πλαστικό δίπλωμα οδήγησης, θα πληρώσουν τα… μαλλιοκέφαλα τους γι’ αυτόν τον λόγο

Έξαλλος ο Κουδουνάρης – «Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη»

«Με ποια κριτήρια το λες αυτό; Με ποιες γνώσεις; Έρχεσαι να μας πεις ότι είσαι ανώτερη από τις συμπαίκτριές σου με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ έχω άλλα κριτήρια. Δε θα συμμετέχω αγάπη μου σε αυτό. Θες να ακούσεις τη γνώμη μου ή δε θες; Από την ώρα που στάθηκες εδώ δε με αφήνεις να μιλήσω.

Λες μόνο τα δικά σου και σου ξαναλέω ότι χθες σου εξήγησα και σου ανέλυσα το λουκ σου μέχρι εκεί που ήθελες να ακούσεις. Στο αποδόμησα γιατί ήταν χάλια. Το λουκ σου χθες ήταν χάλια. Σου εξήγησα ότι ήταν τελείως λάθος και εσύ επιμένεις ότι ήσουν σωστή, προσβάλεις τις συμπαίκτριές σου και προσβάλεις και εμένα ότι δεν έχω σωστά κριτήρια… Εγώ λέω τη γνώμη μου. Όσο κακός κι αν είναι ο χαρακτήρας σου εγώ θα σου λέω αυτό ακριβώς που πιστεύω.. » της είπε σε έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης προχωρώντας στην κριτική του για τη χθεσινή της εμφάνιση.

«Drama Queen» τόνισε η 19χρονη Χριστιάννα Κατσιέρη στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ. Για την ιστορία του παιχνιδιού, δε, η Emilia έλαβε 2 από τον Στέλιο Κουδουνάρη, 2 από τον Δημήτρη Σκουλό και 3 από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: