Φρίκη: Μάνα έπνιξε τα δύο παιδιά της μέσα στο σπίτι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Χαροπαλεύει το τρίτο

January 26, 2023

Φρίκη: Μάνα έπνιξε τα δύο παιδιά της μέσα στο σπίτι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει – Χαροπαλεύει το τρίτο


Διαφ.

Ένα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς μία μητέρα φέρεται να στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και προσπάθησε να σκοτώσει το μωρό της. Στη συνέχεια η μητέρα – Μήδεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο.



Η 32χρονη Lindsay Clancy από το Plymouth, βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και τρεις κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της και του 3χρονου γιου της.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ η 32χρονη Lindsay Clancy στραγγάλισε την 5χρονη κόρη της, Cora, και τον 3χρονο γιο της, Dawson, πριν προσπαθήσει να σκοτώσει και το 7 μηνών αγοράκι της μέσα στο σπίτι τους στο Duxbury της Βοστώνης.

Όταν πλέον βεβαιώθηκε ότι κανένα παιδί δεν έδειχνε σημάδια ζωής, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Clancy αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστόνης, αλλά τελεί υπό αστυνομική κράτηση.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας από τον σύζυγο της γυναίκας.

«Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά στο σπίτι ηλικίας κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή τα σημάδια σοβαρών τραυματισμών», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών.

Η 5χρονη Cora και ο 3χρονος Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ένα αγοράκι 7 μηνών εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, λένε οι αρχές. Μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η Δανάη Μιχαλάκη ξεσπά για την «εγκυμοσύνη» της: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι είμαι έγκυος»

Η Clancy φαίνεται ότι στραγγάλισε τα παιδιά της αν και ο ιατροδικαστής θα εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου τις επόμενες ημέρες.

«Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε η αστυνομία.

Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Κλάνσι να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και είχε πάρει άδεια από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης όπου εργαζόταν ως νοσοκόμα.

Συγγενείς της οικογένειας δήλωσαν πως είναι σε κατάσταση σοκ καθώς τίποτα δεν προμήνυε το κακό.

«Είναι σπαρακτικό. Ήταν απλά όμορφα, όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα – ήταν απλά όμορφα, αυτό είναι όλο. Είχαν μια όμορφη ζωή», είπε η θεία τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: