Φρίκη: 7χρονος βρήκε τραγικό θάνατο με τον πιο αδιανόητο τρόπο – Σε σοκ η μάνα του, έγιναν όλα μπροστά της

January 26, 2023

Φρίκη: 7χρονος βρήκε τραγικό θάνατο με τον πιο αδιανόητο τρόπο – Σε σοκ η μάνα του, έγιναν όλα μπροστά της


Διαφ.

Ένας 7χρονος στο Αϊντάχο των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κατασπαράχθηκε από αγέλη σκύλων, με τη μητέρα του, που επέζησε, να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, όπως αναφέρει η DailyMail.



Ειδικότερα, το αιματηρό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, το βράδυ, στην περιοχή του Φορτ Χολ, όπου τέσσερα σκυλιά -δύο ροτβάιλερ και δύο ημίαιμα- επιτέθηκαν στο άτυχο αγόρι, που είχε βγει στον δρόμο, έξω από το τροχόσπιτο όπου έμενε, για παιχνίδι.

Τα σκυλιά ανήκαν στους ανθρώπους, στο τροχόσπιτο της οποίας διέμενε η οικογένεια Ισλάς.

Ο 7χρονος πέθανε μπροστά στα μάτια της μητέρας του από την αγέλη σκύλων

Το μικρό αγόρι, το όνομα του οποίου ήταν Κελάν, βγήκε για μία στιγμή στον δρόμο και μετά από λίγα λεπτά, η μητέρα βρήκε το παιδί της ξαπλωμένο μπρούμυτα στο έδαφος, με το σώμα του να γίνεται βρώση στα δόντια των αιμοβόρων σκύλων.

Χωρίς περαιτέρω σκέψη, έτρεξε στο σημείο, μπήκε στη μέση και ξάπλωσε πάνω στον γιο της, για να δεχθεί αυτή τις δαγκωματιές των ζώων, προστατεύοντας τον 7χρονο, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Αμέσως ο Κελάν και η Έμιλι Ισλάς διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο «Portneuf», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές έκαναν ευθανασία στα σκυλιά, στο πλαίσιο του ισχύοντα νόμου για τον έλεγχο των ζώων της περιοχής.

7χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από αγέλη σκύλων


Πηγή

Διαβάστε επίσης: