Χαμός με Χανταμπάκη στο Survivor All Star: Έδωσε το φαγητό του στον Κατσούλη και οι συμπαίκτες του έπεσαν να τον «φάνε» (vid)

January 25, 2023
Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε το φαγητό του στον Σάκη Κατσούλη, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις κάποιων παικτών του που θα ήθελαν να το μοιράσει.

Ένα από τα πρόσωπα του Survivor All Star που έχουν απασχολήσει έντονα τα social media, πολύ απλά επειδή δεν έχει απασχολήσει είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.


Διαφ.

Ο παρουσιαστής και πρώην μοντέλο που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τη συμμετοχή του στο Survivor του 2017, λόγω της μεγάλης κόντρας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο), φέτος στο All Star δείχνει άλλο πρόσωπο, αφού περνάει σχεδόν απαρατήρητος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Χανταμπάκης θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς θα έρθει σε ρήξη με τέσσερις συμπαίκτες του. Ο λόγος είναι ότι θα δώσει το φαγητό του στον Σάκη Κατσούλη, κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι παίκτες από την ομάδα του δεν θα δουν την κίνηση αυτή με καλό μάτι.

Συγκεκριμένα αυτοί που θα αντιδράσουν από τους Διάσημους είναι οι Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σπύρος Μαρτίκας, Αφροδίτη Σκαφίδα θα του κάνουν επίθεση, θεωρώντας ότι από την στιγμή που δεν θέλει το φαγητό του θα έπρεπε να το μοιράσει σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε έναν παίκτη.

Η διαμάχη των Διάσημων με τον Στέλιο Χανταμπάκη θα μεταδοθεί στο επεισόδιο της Κυριακής (29/1).


Πηγή

Διαβάστε επίσης: