"Καταπέλτης" ο αδερφός της Καρολίνας: Οι κατηγορίες για στημένο Survivor και οι σπόντες στους άλλους παίκτες

January 26, 2023

“Καταπέλτης” ο αδερφός της Καρολίνας: Οι κατηγορίες για στημένο Survivor και οι σπόντες στους άλλους παίκτες


Διαφ.

«Καρφιά» επί παντός έριξαν τόσο ο αδελφός της Καρολίνας Καλύβα όσο και η μητέρα της για την αποχώρησή της από το Survivor.



Εκτός Survivor All Star βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/1 η Καρολίνα Καλύβα, η οποία βρέθηκε υποψήφια ανάμεσα σε τρεις άνδρες.

Το τηλεοπτικό κοινό του φαίνεται πως «δίκασε» τόσο την παίκτρια όσο και την στάση της το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από την ημέρα που προβλήθηκαν τα στιγμιότυπα με τα τρυφερά τετ α τετ που είχε με τον Μάριο Πρίαμο, την ίδια ώρα που ο Μπο είχε δηλώσει πως είναι ζευγάρι.

Λίγη ώρα μετά ήταν ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα, ο αδελφός της, Παναγιώτης Καλύβας και η μητέρα της, Ζωή Πολυχρονίδου προχώρησαν σε αναρτήσεις υποστήριξης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.




 

«Η 23χρονη σύντροφός μου έχει εγκλωβιστεί σε σώμα 8χρονης και όλοι νομίζουν ότι τα έχω με μαθήτρια δημοτικού»

«Η νίκη σου στην αήττητη Δαλάκα, τον 10ο πόντο και τάισες μετά από 8 χαμένα έπαθλα φαγητού ο καλύτερος πόντος στο Survivor. Τώρα φύγε όπως πρέπει και άστους να ασχολούνται με αυτά που ξέρουν. Άστους να πατάνε επάνω σου πάλι επάνω είσαι», έγραψε η μητέρα της Καρολίνας, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον τελευταίο της πόντο στο παιχνίδι.


Από την πλευρά του, ο αδελφός της Καρολίνας δημοσίευσε μία φωτογραφία της και σχολίασε: «Έφερες το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι. Πάντα δίκαιη και πάντα αληθινή. Με το κεφάλι ψηλά μια ζωή. Άσε να σε πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Μιας και δεν μιλάμε για παιχνίδια αλλά για κακοσκηνοθετημένη “ταινία”. Εσύ είσαι αθλήτρια. Για πάντα δίπλα σου. Μόνο αγάπη και θαυμασμό για σένα».

Καρολίνας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: