Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε

January 27, 2023

Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε


Διαφ.

Άσχημα νέα πληροφορήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αναφορικά με την τηλεοπτική του πορεία στον ANT1.Ο ίδιος γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1968 στην Κόρινθο. Είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός με συμμετοχές στην τηλεόραση, κωμικές εκπομπές και σειρές, αλλά και επιθεωρήσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής, τη σεζόν 2021, αποφάσισε να εκτελέσει χρέη παρουσιαστή μέσα από το παιχνίδι 5Χ5 του ΑΝΤ1 και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία, κάτι το οποίο δείχνει και η απόφαση του καναλιού να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Τι συνέβη όμως χθες 25 Ιανουαρίου με την εκπομπή του 5Χ5;

Χθες, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ήταν μια δύσκολη και άσχημη ημέρα για τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς η εκπομπή του σε τηλεθέαση σημείωσε μόλις 9,5% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε ποσοστά έφτασε 5.6 – 9.1 – 9.2 – 9.3 – 13.0.

Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, καθώς αρκετές εκπομπές έχουν κακές ημέρες και την επόμενη κάνουν την ανατροπή, φτάνοντας την τηλεθέαση στα ύψη. Ειδικά, εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής απολαμβάνει αυτό που κάνει, όπως έχει δηλώσει.
 

«Πας κατά… μην πω την λέξη»: Πυρ και μανία ο Σκουλός μόλις είδε αυτό το ντύσιμο, έβαλε τα κλάματα η παίκτρια

Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης

STAR: Τροχός της τύχης 17,0

ΑΝΤ1: 5 χ 5 9,2

MEGA: The Chase 15,5

ALPHA: Deal 11,9

EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 2,6

ΣΚΑΙ: My Style Rocks 9,2

ΣΚΑΙ: Άγρια γη 5,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: