«Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι»: Ο Αντώνης Κανάκης μιλά 1η φορά τη σύντροφό του, η περίεργη γνωριμία και τα παιδιά

January 27, 2023

«Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι»: Ο Αντώνης Κανάκης μιλά 1η φορά τη σύντροφό του, η περίεργη γνωριμία και τα παιδιάΣε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά με τον πλέον τρυφερό τρόπο για την σύντροφο του.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την ζωή του σήμερα, δίπλα στα δικά του παιδιά, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τα όσα όμορφα βιώνει με την οικογένειά του.

«Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;” είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Θα λένε τα παιδιά: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Μιλώντας για τη σύντροφό του ανέφερε: «Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Αλλά μετά δέσαμε. Είχε μια περιπέτεια. Μου αρέσουν οι περιπέτειες.. Δεν ήταν συμβατικό… Τα παιδιά μας έχουν δέσει ακόμη περισσότερο. Η σύντροφός μου είναι ένα πανέμορφο κορίτσι. Δεν έχει social Χρήσιμο συστατικό είναι πως αδιαφορεί».

«Πας κατά… μην πω την λέξη»: Πυρ και μανία ο Σκουλός μόλις είδε αυτό το ντύσιμο, έβαλε τα κλάματα η παίκτρια

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για την σύντροφο του – «Είναι καταπληκτική μητέρα»

Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια που δημιούργησα. Προφυλάσσω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή γιατί την θεωρώ τόσο σημαντική. Δεν φοβάμαι αλλά, όταν έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο, το προστατεύεις. Είναι για μένα πολύτιμο και δεν θα είναι προσωπική ζωή μετά αν την μοιράζω και την ξοδεύω. Η σύντροφος μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Κατ’ αρχήν είναι καταπληκτική μητέρα που για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όχι με την έννοια του τι πρέπει να κάνει αλλά με την αγάπη. Είναι καταπληκτική μητέρα, ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με το να προβάλλει την ομορφιά της. Την γνώρισα και δεν είχε, όπως και συνεχίζει να μην έχει καθόλου social media. Ποτέ δεν άνοιξε στη ζωή της τίποτα».

Και συνέχισε: «Την εκτιμώ για πάρα πάρα πολλά πράγματα. Το πιο χρήσιμο συστατικό για μένα είναι ότι αδιαφορεί. Αδιαφορεί με την καλή έννοια για όλο αυτό το τηλεοπτικό. Δεν την νοιάζει καθόλου, αν και βλέπει τις εκπομπές και θα γελάσει. Αυτό είναι ένα συστατικό που με κρατάει πολύ πιο γήινο μες στην οικογένεια μου. Γενικότερα πλέον στη ζωή και τη δουλειά μου, το όνειρο μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση με όλο
αυτό».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: